2014-05-12 15:29:03
Φωτογραφία για Κάτω τα χέρια από την Αγιά Σοφιά !
Ειδικού Συνεργάτη

Και ενώ η εφημερίδα του κομιστή του CD παρουσιάζει τον Έλληνα James Bond να φυτεύει ξανθιές και να ανατινάζει εργοστασια όπλων στη Τουρκία (ίσως κάποτε ο σοβαρός και ταπεινός ΣΚ να γράψει τα απομνημονευματα της 7ετίας στην Ιωνία) οι εξελίξεις στη χώρα του «άρπα-κολα» τρέχουν:

-Πιστώθηκε στους λογαρισμούς το κοινωνικό μέρισμα και ταυτόχρονα εξατμίστηκε λόγω χρεών προς το Δημόσιο. Αθάνατη Ελλάδα ακόμη μια φορά.

-Ο χοντρός με το μούσι έφαγε γαύρο-πατσά με το ξανθό μανάρι του Αλέξη σε ψαροταβέρνα του Πειραιά. Στήριξε με στο Λιμάνι για να σε «σπρώξω» στην Περιφέρεια μανάρι μου -Ανακωχή Αντώνη-Κασιδιάρη. Εγκρίθηκαν τα ψηφοδέλτια της ΧΑ και οι βουλευτές πήραν αναβολή για τον ανακριτή για μετά τις εκλογές. Αρα δεν έχει άλλο βιντεο Μπαλτάκου μέχρι τις 25 Μαιου

-Ο ευρώ-Κουμουτσάκος της ΝΔ ξεκίνησε «ανένδοτο» για την Αγιά Σοφιά. Νομίζει ότι τα χανούμια του Μελισσανίδη θα τσιμπίσουν και θα το μπερδέψουν με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Υποψήφιος δε αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής είναι ο νυν Δήμαρχος Χαιδαρίου του οποίου το «δεξί χέρι» πιάστηκε επ’αυτοφωρο να παίρνει μιζα για άδεια υπαίθριας καντίνας...


- Σύζυγος του Χριστόπουλου που δούλεψε σκληρά για να κοπεί η τσιγγάνα Σαμπιχά είναι η δημοσιογράφος Μαριλένα Κατσίμη της πρωην ΕΡΤ. Η κοπέλα έχει σοβαρό πρόβλημα έκφρασης και σύνταξης μια φράσης. Παρόλα αυτά παρουσιάζε πρωινή ενημερωτική εκπομπή σε Κρατική τηλεόραση. Κατα τ’άλλα κατηγορούμε τον Χριστόπουλο για το «τουρκικό πράμα». Ο δε συμπαρουσιαστής της  Κωστας Αρβανίτης  έγινε διευθυντής στο Κόκκινο FM του ΣΥΡΙΖΑ και προσέλαβε το Μπαξεβάνη http://pressarismenos.blogspot.com/2014/01/blog-post_6984.html

 - Η Βάνα Μπαρμπα αγκαλιά με τον Ιβάν το ΠΑΟΚτζη σε μπουζούκια στη Σαλονικ...Φήμες λένε ότι κατοικοεδρεύει σε προεδρική σουίτα στο Μακεδονία Παλάς του...Ιβάν

- Ο Κώστας Αγγελάκης, πρώην αρχισυνδικαλιστής της ΕΥΠ, καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια με αναστολή για παράνομη κατοχή διαβαθμισμένων εγγράφων. Χαλλλαρα!!! Εκκρεμούν οι υποθέσεις Καρχιμάκη, Μπαξεβάνη, Χήτου και γεωγραφικού συστήματος. Οι δίκες γίνονται ΔΗΜΟΣΙΩΣ όπου οι αποκαλύψεις για τα δίκτυα κατασκοπίας, την οργάνωση και τις αποστολές στο εξωτερικό βγαίνουν φόρα παρτίδα. Η ΜΙΤ έχει στείλει δημοσιογράφους να «καλύψουν» τη δίκη. 

- Οι Σαουδάραβες ετοιμάζονται για επενδύσεις στο Τζατζικιστάν. Πόθεν έσχες για αυτούς δεν έχει. Μόλις ολοκλήρωσα ένα αποκαλυπτικό βιβλίο πρώην διευθυντή της Γαλλικης ΕΥΠ (DGSE) που εξηγεί γιατί η Σαουδική Αραβία ήταν, είναι και θα είναι ο αιώνιος χορηγός της διεθνούς τζιχάντ. Σύντομα και στην Ελλάδα!

- Η πολιτική πτέρυγα της ΜΙΤ Δυτικής Θράκης (βλέπε DEB) έλαβε το «πράσινο φως» από τον Άρειο Πάγο για συμμετοχή στις Ευρω-εκλογές. Αλήθεια σε ποια γλώσσα θα τυπωθούν τα ψηφοδέλτια; Θα μπαίνει σταυρός ή ημισέληνος στον υποψήφιο;

-ΜΚΟ που παρέχει υπηρεσίες διερμηνίας σε παράνομους μετανάστες – αιτούντες ασύλου τσέπωσε 400 χιλιάρικα ευρώπουλα από το ΥΠΕΣ του Μιχελάκη. Οι αλλοδαποί διερμηνείς που απασχολεί είτε δεν πληρώνονται είτε τους υποχρεώνουν να έχουν μπλοκάκι (εισφορές ΟΑΕΕ). Και αν διαμαρτυρηθούν τους απολύουν λέγοντας τους ότι «σας κατεβασαμε από τις οικοδομές και μιλάτε κιόλας»

-Περιμένω να δω ποια «φρούτα» θα στείλει ο Λαός στο Στρασβούργο. Αν τους ρωτήσεις που έχει έδρα η ΕΚΤ είμαι σίγουρος ότι θα σου πουν στις Βρυξέλλες. Αληθεια ξερετε πόσα τσεπώνει το μηνα ο Ευρωβουλευτής και οι συνεργάτες του; Α ρε Φαηλο θα είχες προικίσει ήδη τις κόρες σου!

- Ο Κρίτων Αρσένης με τα μακρυά μαλλιά που δουλεύει σκληρα για τις Φάλαινες του Αιγαίου κατεβαίνει με το ΣΥΡΙΖΑ. Αν εκλεγεί (και καλά) θα παλέψει να ανασταλλούν οι ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού τη περίοδο που η Καρετα-καρετα αφήνει τα αυγά της στη Ζάκυνθο.

Αδέλφια (που θα έλεγε και ο Φαήλος), καλή ψήφο τις δυο Κυριακές γιατί μετά τα κεφάλια μέσα. Ξεκινάει το Μουντιάλ με Ζαγοράκη στην Ευρω-βουλή.
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ