2014-05-12 20:04:34
Φωτογραφία για Οι φίλες της Φαίης λύνουν για πρώτη φορά την σιωπή τους: «Την ζήλευε πολύ ο σύντροφός της»
​Δυο από τις καλύτερες φίλες της Φαίης από τη Νέα Μάκρη μίλησαν στην κάμερα του STAR και την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η Ιωάννα και η Δάφνη.

Τα δυο κορίτσια γνωρίζουν πολλά για την σχέση του κατηγορούμενου με την Φαίη! Ήταν κοντά της τόσο κατά την διάρκεια της σχέσης τους όσο και κατά τη διάρκεια που η άτυχη κοπέλα νοσηλευόταν στην Εντατική μετά τον ξυλοδαρμό!

Η Ιωάννα γνώριζε την Φαίη τα τελευταία δυο χρόνια, που εργάζονταν μαζί σε καφετέρια της Νέας Μάκρης και για την σχέση με τον άνθρωπο που κατηγορείται ότι την σκότωσε είπε:

«Ήταν ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Φαινόντουσαν όλα μια χαρά. Δεν είχαμε διακρίνει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους. Τον τελευταίο καιρό μόνο είχε απομακρυνθεί από εμάς χωρίς να ξέρουμε το γιατί».

Όσο για την ομολογία του πατέρα της Φαίης στο δικαστήριο ότι η κόρη του, του είχε πει ότι είχε την ξαναχτυπήσει ο σύντροφός της και κατηγορούμενος σήμερα για την δολοφονία της είπε ότι δεν το γνώριζε.


«Την είχα δει χτυπημένη αλλά μου είχε πει ότι έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού της» είπε η Ιωάννα.

Βέβαια υποστήριξε ότι η ίδια η Φαίη της είχε πει για την σχέση της αδελφής της με τον κατηγορούμενο… «Μας είχε πει πολλά περιστατικά. Υπήρχε πολλή ζήλεια απέναντι στην Φαίη. Η αδελφή της ερχότανε με τις φίλες της, την κορόιδευαν στο μαγαζί και της έκαναν διάφορα σκηνικά. Την απειλούσε συνέχεια να τον χωρίσει και ότι θα της έκανε κακό έτσι και δεν τον άφηνε. Την είχε πετάξει έξω από το σπίτι ενώ μένανε μαζί τον τελευταίο καιρό. Είχε κοιμηθεί ανάμεσά τους ένα βράδυ που βλέπανε ταινία. Γενικά προσπαθούσε συνέχεια να διαβάλλει η Μαριαλένα την Φαίη».

Για τις τελευταίες ημέρες που η Φαίη χαροπάλευε στο νοσοκομείο είπε: «Στον Ερυθρό σταυρό είχε έρθει ο κατηγορούμενος να δει την Φαίη. Εκείνη την στιγμή τον ρώτησα: ''Θέλω να μου πεις γιατί το έκανες αυτό!'' Μου είπε ότι είχε δεχθεί ένα τηλεφώνημα εκείνο το βράδυ από μια φίλη της Μαριαλένας να πάνε σε ένα πάρτι στην Λούτσα. Και επειδή εκείνος δεν δέχτηκε να πάει η Μαριαλένα άρχισε να κατηγορεί την αδελφή της και να του λέει ''που με άφησες για αυτή'' και του είπε ότι η Φαίη συνευρίσκεται ερωτικά με φίλους του. Τότε εκείνος συνάντησε την Φαίη μάλωσαν και της έδωσε ένα χαστούκι και έπεσε πάνω στον προφυλακτήρα. Αυτά μου είπε εμένα».

Η Δάφνη η άλλη φίλη της αδικοχαμένης 23χρονης εξομολογήθηκε: «Η Φαίη τον τελευταίο καιρό δεν έβγαινε καθόλου από το σπίτι της. Πήγαινα μόνο εγώ και την έβλεπα γιατί από τα λεγόμενά της δεν την άφηνε να βγαίνει. Δηλαδή της έλεγε: ''Δεν θέλω να βγαίνεις για καφέ, δεν θέλω να πηγαίνεις για καφέ μόνη σου, θα πηγαίνουμε παντού μαζί’’».

Πηγή: Μίλα
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
DoubleRandomPass: Cydia tweak new free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
DoubleRandomPass: Cydia tweak new free
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΖΑΡΝΤΙΜ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΖΑΡΝΤΙΜ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ