2014-05-12 20:31:05
Φωτογραφία για Τον Κώστα Προύσαλη απέκτησε ο Ολυμπιακός
Μία σημαντική μετεγγραφική κίνηση πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ανακοίνωσαν τη Δευτέρα την απόκτηση του Κώστα Προύσαλη για τη θέση του βασικού πασαδόρου.

Ο έμπειρος άσος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στην γαλλική Ναρμπόν ενώ προηγουμένως ήταν η σημαία του Ηρακλή.

Μετά την έλευση του Προύσαλη στο λιμάνι, όπως όλα δείχνουν, είτε ο Θάνος Μαρούλης είτε ο Βασίλης Κουρνέτας θα αποχωρήσουν από την ομάδα του Καζάζη, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον πολύπειρο πασαδόρο στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνή βολεϊμπολίστα Κωνσταντίνο Προύσαλη. Ο έμπειρος πασαδόρος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών με τους νταμπλούχους Ελλάδος και δήλωσε χαρούμενος που θα παίξει στον Ολυμπιακό έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση τίτλων.

Αναλυτικά η δήλωση του διεθνούς βολεϊμπολίστα: «Η μοναδική περίπτωση ν' άφηνα την Γαλλία για να επιστρέψω στην Ελλάδα ήταν για να παίξω στον Ολυμπιακό. Ένας έρωτας κατέληξε σε γάμο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα του Ολυμπιακού.

Η προσέγγιση από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Κουντούρη ήταν άψογη και τον ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Επίσης θέλω ν' ευχαριστήσω τον προπονητή μου Δημήτρη Καζάζη για την εμπιστοσύνη και ελπίζω με την απόδοση μου να τον δικαιώσω. Έρχομαι στον Ολυμπιακό για να κατακτήσω τίτλους και να φτάσουμε ψηλά στην Ευρώπη.

Ο Κώστας Προύσαλης γεννήθηκε στη Νάουσα στις 6/10/1980 έχει ύψος 1.93, είναι βασικός πασαδόρος της εθνικής Ελλάδος και τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο Γαλλικό Πρωτάθλημα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ