2014-05-12 22:07:11
Φωτογραφία για «ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΙΕΡΙ»
Εν αναμονή της νέας προσφοράς του Ολυμπιακού για τον Μπάλας Μέγιερι είναι η πλευρά του παίκτη, όπως τονίζει ο μάνατζέρ του, Γιάνος Χρούτκα.

Ο ατζέντης του διεθνούς Ούγγρου διεθνούς τερματοφύλακα μίλησε στο "gazzetta.gr" για το νέο συμβόλαιο που θα τεθεί επί τάπητος για τον παίκτη αλλά και το μέλλον του.

«Αυτήν την στιγμή περιμένουμε τη νέα πρόταση για τον Μπάλας Μέγιερι. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε πάνω σε αυτό. Το εάν θα συμφωνήσουμε ή όχι εξαρτάται από την προσφορά που θα μας γίνει», διευκρίνισε.

Σε ερώτηση για τα θέλω του Μπάλας Μέγιερι και το κατά πόσον υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες ο Γιάνος Χρούτκα απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω την δεδομένη στιγμή για άλλες ομάδες. Δεν θα ήθελα να πω κάτι πάνω σε αυτό διότι υπάρχει ο Ολυμπιακός. Ο Μπάλας είναι ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού. Έχει ακόμα συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Είναι πολύ χαρούμενος εδώ και ξέρουμε πως η ομάδα τον έχει στα πλάνα της. Έχει περάσει πολύ ωραία χρόνια στην Ελλάδα. Εξελίχθηκε ποδοσφαιρικά και πήρε τίτλους. Όμως δεν μπορούμε να πούμε πως θα υπάρξει δεδομένα συμφωνία για το νέο συμβόλαιο εάν δεν πάρουμε πρώτα στα χέρια μας τη νέα πρόταση της ομάδας. Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ