2014-05-13 11:14:05
Φωτογραφία για ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ ...ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Το όνομα του Αλαν Πουλίδο παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να αισιοδοξούν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, παρά τα νέα δημοσιεύματα του μεξικανικού Τύπου για τον 23χρονο επιθετικό.

Ο Πουλίδο ξεκίνησε τις προπονήσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, καθώς είναι στην αποστολή του Μεξικού για το Μουντιάλ στη Βραζιλία, με τα ρεπορτάζ στην πατρίδα του να θεωρούν δεδομένο πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Τίγκρες.

Το "sentragoal.gr" παρουσιάζει σε δημοσίευμά του ποια είναι η θέση κορυφαίας «πηγής» του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο θέμα... «Θα δικαιωθούμε στην περίπτωση του Πουλίδο. Ο παίκτης δεν έχει συμβόλαιο με την Τίγκρες και περιμένουμε το έγγραφο από το Μεξικό που θα αποδεικνύει κι επίσημα ότι έχουμε δίκιο σε αυτά που υποστηρίζουμε».

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι από πλευράς Ολυμπιακού βγαίνει μια σιγουριά στην υπόθεση Πουλίδο, προφανώς γιατί οι ερυθρόλευκοι είναι καλυμμένοι απ' όλες τις πλευρές με τον παίκτη και με τη διαβεβαίωση πως δεν υπάρχει συμβόλαιο με την Τίγκρες.


Από την άλλη πλευρά, στο Μεξικό υπήρχαν χθες δημοσιεύματα που παρουσίαζαν ως δεδομένο ότι ο νεαρός επιθετικός έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του, αλλά παράλληλα προχωρούσαν και ένα βήμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες η Τίγκρες να φωνάξει τον Πουλίδο για να μιλήσουν για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2017 με υπογραφή νέου συμβολαίου. Αυτό για να κάνει η Τίγκρες μια πολύ σημαντική αύξηση αποδοχών στον παίκτη, η οποία ενδέχεται να φτάνει και σε τριπλασιασμό των τωρινών του αποδοχών. Οποια ευρωπαϊκή ομάδα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Πουλίδο, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να μιλήσει με την Τίγκρες. Αν η τελευταία κρίνει πως έχει στα χέρια της μια δελεαστική πρόταση τότε μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα».

Το θέμα πλέον για τον Ολυμπιακό είναι να φτάσει στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ το έγγραφο από το Μεξικό που να αποδεικνύει ότι ο Πουλίδο δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Τίγκρες και είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ