2014-05-13 11:28:04
Φωτογραφία για ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΜΑΧΕΡ...
Τι συμβαίνει με τον Μίχαελ Σουμάχερ; Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής νοσηλεύεται εδώ και 132 ημέρες στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, έπειτα από το σοβαρότατο ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Και κατά γενική ομολογία το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ειδήσεις από το μέτωπο της κατάστασης της υγείας του έρχονται με το... σταγονόμετρο.

ΣΕ δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", πάντως, αναφέρει πως η διαδικασία αφύπνισης του «Σούμι» συνεχίζεται κανονικά και υπάρχει αισιοδοξία πω σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Πάντως ακόμα δεν έχει γίνει η πολυαναμενόμενη μεταφορά του Γερμανού από το γαλλικό νοσοκομείο στην ειδική κλινική αποκατάστασης που θα τον φιλοξενήσει στην προσπάθεια που θα γίνει ώστε να επανέλθει.

Η Ferrari, πάντως, δεν ξέχασε τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Έτσι πριν από τον κυριακάτικο αγώνα στη Βαρκελώνη όλα τα μέλη της «σκουντερία» συγκεντρώθηκαν μπροστά από το γκαράζ της ομάδας και φωτογραφήθηκαν κρατώντας την ταμπέλα της ομάδας. Αυτή έγραφε «Δεν ξεχνάμε την πρώτη νίκη σου με εμάς – Forza Michael».

Κι αυτό διότι στις 2 Ιουνίου του 1996 ο «Σούμι» έβλεπε πρώτος την καρό σημαία στην πίστα της Βαρκελώνης. Ήταν η πρώτη νίκη του μόλις στον έβδομο αγώνα του ως πιλότος της Ferrari. Και η πρώτη από τις συνολικά 72 που πανηγύρισε με την κόκκινη φόρμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ