2014-05-13 13:47:26
Φωτογραφία για Σπείρα παιδόφιλων δείχνει ο παιδίατρος
Βόμβες μεγατόνων θα αποτελέσουν οι αποκαλύψεις που ετοιμάζει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την υπόθεση του παιδίατρου στα Ιωάννινα, ο οποίος είχε συλληφθεί προ ημερών έχοντας στην κατοχή του σκληρό παιδικό πορνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Espresso" οι αστυνομικοί απέχουν ένα βήμα από την αποκάλυψη συνεργατών του Βούλγαρου γιατρού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ήδη έχει συλληφθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ένας 25χρονος στη Γλυφάδα, ο οποίος είχε στην κατοχή του δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, προερχόμενο από ανταλλαγές που είχε κάνει με τον γιατρό στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της "Espresso" η ηλεκτρονική διεύθυνση του 25χρονου νεαρού βρέθηκε στον υπολογιστή που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του παιδίατρου, από τον οποίο φαίνονταν και οι ανταλλαγές υλικού που είχαν.

Ήδη οι αστυνομικοί που ερευνούν τα κλειδωμένα αρχεία του παιδίατρου, αν και ο ίδιος αρνήθηκε πεισματικά να αποκαλύψει τους κωδικούς, έχουν εντοπίσει 12 ηλεκτρονικές διευθύνσεις υπολογιστών που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα άτομα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τέσσερις από αυτές τις διευθύνσεις βγαίνουν στην Ελλάδα και αναμένονται τις επόμενες ημέρες ραγδαίες εξελίξεις με συλλήψεις και νέες αποκαλύψεις για κύκλωμα παιδόφιλων που δρα σε ολόκληρη τη χώρα.

Πηγή: Espresso
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ