2014-05-13 14:20:49
Φωτογραφία για Η «γκάφα» του Ομπάμα που πέρασε απαρατήρητη… Αποκαλεί την σύζυγό του Μάικλ… Ποια είναι τα πιθανά σενάρια; [video]
Αν κάποιος χρειάζεται οποιαδήποτε περαιτέρω απόδειξη ότι ο Μπαράκ Ομπάμα λέει απλώς ότι του δείχνει ο υποβολέας του, δείτε τι διατυπώθηκε στη μετάβαση ή την τελετή αλλαγή-γραφείων του προέδρου, όπου ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αναφέρεται στη σύζυγό του ως "Μάικλ".

Σημειώστε ότι ο πρόεδρος απευθυνόταν στον ναύαρχο Μάικ Μάλεν και τη σύζυγό του, Ντέμπορα, και στη συνέχεια λέει «ο Μάικλ και εγώ" αναγνωρίζοντας την υπηρεσία του γιου του Μαλέν «Τζάκ», η φράση «Ο Μάικλ κι εγώ» δεν μπορεί να αναφέρεται στον πρόεδρο και τον ναύαρχο.

Αυτή η γκάφα μπορεί να έγινε μόνο και μόνο επειδή υπήρχε ένα τυπογραφικό λάθος στον υποβολέα. Οι εναλλακτικές εξηγήσεις είναι αρκετά τραβηγμένες και με δόση χιούμορ:

1. Να μην θυμάται το όνομα της συζύγου του και δεν καταλαβαίνει ότι ο Μάικλ είναι κυρίως ένα ανδρικό όνομα.

Αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Ό, τι άλλο να πεις για την Μισέλ Ρόμπινσον Ομπάμα, αυτή είναι αξέχαστο πρόσωπο.

2. Να κουβαλάει το βάρος μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης, και πραγματικός εταίρος του στη ζωή να είναι ένας τραβεστί που ονομάζεται Μάικλ. Αυτό είναι το πιο ακραίο χιουμοριστικό σενάριο.

Πάντως αν δεν  μας πιστεύετε δεν έχετε παρά να το  ακούσετε και μόνοι σας!

Πηγή: atheatignosi.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ