2014-05-13 17:43:17
Φωτογραφία για «ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗ Mercedes Η Red Bull»
Την πεποίθηση πως η Red Bull μειώνει το χάσμα από την πρωτοπόρο Mercedes εξέφρασε το αφεντικό της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Τι κι αν η διαφορά μεταξύ των Red Bull και των Mercedes στο ισπανικό Grand Prix πλησίασε το λεπτό; Το αφεντικό της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, θεωρεί πως η ομάδα του σταδιακά κλείνει την ψαλίδα από την ομάδα που έχει κυριαρχήσει και στους πέντε πρώτους αγώνες της σεζόν.

«Αν δει κανείς ειδικά το τελευταίο κομμάτι του αγώνα, σίγουρα πλησιάσαμε. Σίγουρα έχουμε ακόμη μία μεγάλη απόσταση να καλύψουμε, αλλά είναι σημαντικό ότι έχουμε κάνει πρόοδο και βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά από τη Ferrari και τις υπόλοιπες ομάδες. Η διαφορά στο χρόνο δεν σημαίνει πολλά, γιατί χάσαμε πολύ χρόνο μένοντας πίσω από τις McLaren στην αρχή», τόνισε.

Όσο για την πρώτη καλή εμφάνιση του Σεμπάστιαν Φέτελ, που από τη 15η θέση στην εκκίνηση τερμάτισε τέταρτος, είπε: «Είχε σπουδαία παρουσία. Παρότι ξεκίνησε από τη 15η θέση πέρασε πολλούς αντιπάλους του σχεδόν με όλους τους τρόπους. Ο ίδιος βοήθησε στο να πετύχει η στρατηγική μας. Ήταν φανταστικός».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ