2014-05-13 17:46:05
Φωτογραφία για Οι εκλεκτοί καλεσμένοι σήμερα των «Καρντάσιανς»
Με εκλεκτούς καλεσμένους απόψε τα Τα «Καρντάσιανς»! Δείτε ποιοι θα είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση τους: 

"Καλεσμένοι απόψε στο σπίτι των «Καρντάσιανς»:

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ένας ζωντανός θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, μιλάει για τα τα 19 χρόνια της επαγγελματικής του πορείας, για την πικρία που έχει επειδή δεν κατάφερε να αγωνιστεί ποτέ με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας, και για την μεγάλη αδικία που αισθάνθηκε ως παίκτης αφού ο τότε πρόεδρος της ομάδας «Ηρακλής» δεν τον άφησε να πάρει μεταγραφή σε άλλες μεγάλες ομάδες.

Η Εύα Καϊλή μιλάει για την πορεία της στην πολιτική, για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν διαφώνησε με τον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και το δημοψήφισμα. Μας αποκαλύπτει επίσης πώς αισθάνεται ως μια όμορφη και νέα γυναίκα στο Κοινοβούλιο αλλά και για το πώς οραματίζεται την πολιτική της πορεία και την απόφασή της να διεκδικήσει μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο ως υποψήφια με την «Ελιά».

Ο Γιάννης Βαρδής αναφέρεται στη σχέση που έχει με τον πατέρα του αλλά και στα προβλήματα υγείας που εκείνος αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό. Μιλάει επίσης για τη φιλία που τον ενώνει με τον Γιώργο Λιανό, καθώς και για την καινούρια δουλειά που ετοιμάζει και θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες.

Την Τετάρτη 14 Μαίου, λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα Σεβίλλη – Μπενφίκα για τον τελικό του UEFA EUROPA LEAGUE η εκπομπή δε θα μεταδοθεί."
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗ Mercedes Η Red Bull»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗ Mercedes Η Red Bull»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ