2014-05-13 17:40:03
Φωτογραφία για Ρολά κατεβάζουν αύριο οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
Οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και στα ασφαλιστικά ταμεία κατεβάζουν ρολά αύριο Τετάρτη 14/5/2014 από ώρα 12:30μμ έως και... τη λήξη του ωραρίου στις υπηρεσίες τους και συγκεντρώνονται σε διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Εργασίας Σταδίου 29, ώρα 13:00 μμ.

Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση τους, αναφέρουν τα εξής:

"Απαιτούμε να σταματήσει τώρα ο εμπαιγμός των συναδέλφων που βρίσκονται εδώ και 7 μήνες σε διαθεσιμότητα, απειλούμενοι άμεσα με απόλυση, και να επανατοποθετηθούν στις θέσεις εργασίας τους.

Απαιτούμε η κυβέρνηση να πάρει πίσω την απαράδεκτη αξιολόγηση της ποσόστωσης, που υποχρεωτικά διαχωρίζει τους εργαζόμενους σε άριστους, μέτριους και κακούς, αποπροσανατολίζοντας τους από τα καθήκοντα τους, δημιουργώντας έριδες και ομαδοποιήσεις.

Απαιτούμε να λάβει τέλος η απαράδεκτη κατάσταση στις υπηρεσίες μας, οι οποίες ενώ στενάζουν, από φόρτο εργασίας και εκκρεμότητες, απορυθμίζονται, διαλύονται, προκειμένου να υλοποιηθούν οι μνημονιακές απαιτήσεις, της λάθος συνταγής, της Τρόικα.

Απαιτούμε να τελειώσει η κατασυκοφάντηση, η λοιδορία, ο διωγμός των δημοσίων υπαλλήλων και να βιώσει ο κόσμος της δουλειάς, ο συνταξιούχος, ο άνεργος, την πραγματική ανάπτυξη που χρειάζεται ο τόπος και όχι την λογιστική και πολυδιαφημιζόμενη." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ