2014-05-13 22:58:05
Φωτογραφία για Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έσπασε τη μύτη μιας χορεύτριας!
Και χρεωμένη και δαρμένη είναι η ηθοποιός και χορεύτρια Νταν Νοέλ, η οποία κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα μήνυση στο... Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες εναντίον της ποπ τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς, κατηγορώντας την ότι όχι μόνο της έσπασε τη μύτη, αλλά στη συνέχεια αρνήθηκε να πληρώσει τα ιατρικά της έξοδα.

Όπως αναφέρει το tanea.gr, σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, η Νοέλ τραυματίστηκε στις 19 Αυγούστου 2013, ενώ συμμετείχε στις πρόβες για το χορευτικό του βιντεοκλίπ της Σπίαρς «Work bitch». Υπεύθυνη για το χτύπημα που δέχθηκε στη μύτη ήταν η 32χρονη τραγουδίστρια που βρισκόταν σε κακή κατάσταση και δυσκολευόταν να μάθει τα βήματα της σχετικά απλής χορογραφίας ή να ακολουθήσει τις συμβουλές του χορογράφου.

Οπως ισχυρίζεται η Νοέλ, η Σπίαρς σε μια αδέξια κίνηση τέντωσε τα χέρια της προς τα πίσω και χτύπησε δυνατά στο πρόσωπο τη χορεύτρια που στεκόταν πίσω της, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει κάταγμα στη μύτη, που χρειάστηκε εγχείρηση για να επανέλθει.

Αν και αρχικά η Αμερικανίδα και η δισκογραφική της εταιρεία δεσμεύτηκαν να καλύψουν τα ιατρικά έξοδα, ύστερα από μήνες αρνήθηκαν οποιαδήποτε βοήθεια. Έτσι η Νοέλ διεκδικεί τώρα αποζημίωση για κακοποίηση και εγκατάλειψη, αφού - όπως υποστηρίζει - τα τραύματα της προκάλεσαν «μόνιμη αναπηρία» εμποδίζοντάς τη να εργαστεί και άρα να χάσει το βασικό της εισόδημα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ