2014-05-13 23:02:07
Φωτογραφία για Νάπολι, Ρόμα αλλά και Ίντερ για Μήτρογλου!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, μετά τους «παρτενοπέι» και οι «τζαλορόσι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.

Μπορεί να μην κατάφερε να κάνει τη διαφορά στη Φούλαμ και να πάρει το χρόνο συμμετοχής που θα περίμενε, όμως, ο Κώστας Μήτρογλου φαίνεται πως ακόμα κάνει... γκελ στις ομάδες του εξωτερικού. Ο διεθνής φορ μετά τον υποβιβασμό των Λονδρέζων δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και αναμένεται να υπάρξουν αρκετά επεισόδια στο «σίριαλ» που θα αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ίδιος για την ώρα αναμένει με αγωνία το ποια θα είναι η επιλογή του Σάντος και αν θα πάει με την Ελλάδα στο Μουντιάλ, όμως, ήδη στην Ευρώπη έχουν αρχίσει τα «σενάρια» για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο άλλοτε «μπόμπερ» του Ολυμπιακού.

Ένα από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, αναφέρει πως ο Μήτρογλου είναι στο στόχαστρο τριών κορυφαίων ομάδων της Ιταλίας. Συγκεκριμένα, το «tuttomercatoweb.com», αναφέρει πως ο «πιστολέρο» έχει τραβήξει επάνω του τα βλέμματα της Νάπολι, της Ρόμα αλλά και της Ίντερ! Όπως υποστηρίζουν οι Ιταλοί, ο Έλληνας φορ θα αποχωρήσει σίγουρα από τη Φούλαμ και οι τρεις ιταλικές ομάδες θα προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους καθώς θεωρείται μια εξαιρετική προσθήκη για την επιθετική τους γραμμή!

onsports

Read more: http://www.onsports.gr/Podosfairo/Eyrwph/Italia/item/402386-Napoli-Roma-alla-kai-Inter-gia-Mitrogloy#ixzz31cyfi3W7
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ