2014-05-14 00:09:58
Φωτογραφία για Ομιλίες του Άκη Γεροντόπουλου σε προεκλογικές εκδηλώσεις Ν.Δ στο Λονδίνο και την Στουτγκάρδη
Αφού "όργωσε" την Ελλάδα μιλώντας σε συγκεντρώσεις της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος βρέθηκε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε Μεγάλη Βρετανία και Γερμανία, όπου μίλησε στις προεκλογικές εκδηλώσεις του κόμματος.

Στο Λονδίνο ο κ.Γεροντόπουλος επεσήμανε ότι: "Θα κερδίσουμε τις επερχόμενες Ευρωεκλογές και θα είμαστε σίγουρα πρώτο κόμμα. Σηκώσαμε το γάντι που μας πέταξε η αντιπολίτευση και το βράδυ της 25ης Μαίου αυτή θα έχει το πρόβλημα και μάλιστα θα είναι σοβαρό. Ο ελληνικός λαός βλέπει πως η κατάσταση συνέχεια βελτιώνεται και όσα υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός μας, ο Αντώνης Σαμαράς, γίνονται πράξη. Τώρα λοιπόν που αρχίζουν να έρχονται τα πρώτα θετικά αποτελέσματα της πολύ δύσκολης προσπάθειας των δυο τελευταίων χρόνων, δεν θα ρισκάρει να χάσει όσα κατάφερε κάνοντας μεγάλες θυσίες".

Στην Στουτγκάρδη, ο Υφυπουργός Εξωτερικών μίλησε στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιου Βασιλειάδη, ο οποίος εκπροσωπεί τους Απόδημους Έλληνες στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, αφού ζει και εργάζεται στη Γερμανία
. "Οι Έλληνες θα στηρίξουν με την ψήφο τους τον Αντώνη Σαμαρά στις Ευρωεκλογές που έρχονται. Μπορεί να μάτωσαν στην εποχή της κρίσης, αναγνωρίζουν όμως ότι ο Πρόεδρος μας πέτυχε να υλοποιήσει όσα είπε στο ξεκίνημα της σημερινής Κυβέρνησης. Σταθεροποίησε την κατάσταση, είχαμε πρωτογενές πλεόνασμα, μοιράζουμε ήδη ένα σημαντικό του μέρος στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες που έχουν και μεγαλύτερη ανάγκη και βγήκαμε στις αγορές από την άνοιξη του 2014. Οι συμπατριώτες μας δεν θα ρισκάρουν, αλλά θα επιλέξουν τα σταθερά και σίγουρα βήματα, προκειμένου να συνεχίσουμε την προσπάθεια για καταπολέμηση της ανεργίας, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων".
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ