2014-05-14 09:59:04
Φωτογραφία για O πρωταγωνιστής της πληροφορικής
Έτοιμος εμφανίζεται να αναλάβει τα ηνία του ιστορικού ΣΕΒ ο πρόεδρος της Info Quest Technologies AEBE, ενός ομίλου που πηγάζει από την πληροφορική. Ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της αμερικανικής Apple, μίας πανίσχυρης εταιρείας με αυστηρά κριτήρια επιλογής και αξιολόγησης,  επιλέγεται και από τα μέλη της ελληνικής βιομηχανίας για να τα οδηγήσει στο μέλλον.

Tην αποφασισμένη από τους Πρωθυπουργούς των ισχυρών χωρών της Ε.Ε. ευρωπαϊκή στρατηγική της ψηφιακής οικονομίας και κοινωνίας καλείται ο νέος Πρόεδρος του ΣΕΒ, πρωταγωνιστής της πληροφορικής την προηγούμενη δεκαετία επί κυβέρνησης Καραμανλή, να συνδράμει και να την εισάγει στην ελληνική βιομηχανία και πληροφορική. Με εντονότερους αναμφίβολα ρυθμούς από το παρελθόν. Σε στενή συνεργασία και με τον κ.Τζήκα, Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) στον οποίο Σύνδεσμο ο κ.Φέσσας διετέλεσε κατά τη δημιουργία του ένας από τους επιτυχέστερους Προέδρους μέχρι σήμερα.


Είναι εμφανές και ευτυχές πλέον ότι όλη η κοινωνία και η επιχειρηματική κοινότητα έχει διαγνώσει τη δύναμη της πληροφορικής και της πληροφορίας. Δεν υπάρχει επιχειρηματική, βιομηχανική και ακόμα και κοινωνική δραστηριότητα χωρίς κάποιο τσιπ και η αποδοχή, προσαρμογή και καινοτομία στο νέο κόσμο του 21ου αιώνα μπορεί να δώσει στην Ελλάδα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Φυσικά τα τραγικά λάθη των περασμένων δεκαετιών όπου πακτωλός ευρωπαϊκών κονδυλίων στην πληροφορική εξετράπη του προορισμού του και οι υπερτιμολογήσεις έδιναν και έπαιρναν σε κρίσιμους τομείς της κοινωνίας, πρέπει να αποκλειστούν. Ενδεχομένως και διά του ηλεκτρονικού ροπάλου που το ΣΔΟΕ κατέχει.

Ας ευχηθούμε όλοι λοιπόν πως η Νέα Ελλάδα θα έχει την νέα ψηφιακή επιχειρηματικότητα που όλοι ευαγγελίζονται και όλοι υπακούν. Το μόνο που μένει τελικά είναι να δούμε ποια ψηφία θα υπερισχύσουν στη Νέα ψηφιακή και ευρωπαική Ελλάδα. Τα παραδοσιακά στην Ελλάδα γερμανικά ή τα επιθετικά και ενοχλητικά ενίοτε αμερικανικά...

thedayaftergr.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ