2014-05-14 10:33:58
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΠΟΙΑ  ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΛΑΜΕ;
Οι νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ρόλο του Ευρωπαϊκού Διευθυντηρίου των Βρυξελλών στις χώρες της Ε.Ε. που αντιμετωπίζουν σοβαρά δημοσιονομικά προβλήματα, καταδεικνύουν ότι, όχι μόνον δεν αρκείται στην επιβολή Μνημονίων και στην ασφυκτική "επιτήρηση", αλλά παρεμβαίνει στις πολιτικές διαδικασίες, προωθώντας την ανάδειξη κυβερνήσεων που θα είναι πρόθυμες να εφαρμόσουν την πολιτική του. Στην Ελλάδα έχει αναλάβει τον ρόλο του "αποικιοκράτη" που διαδραμάτιζαν η Αγγλία και η ΗΠΑ μέχρι τη Μεταπολίτευση, ενώ ανάλογες πρακτικές έχει εφαρμόσει ήδη και στην Ιταλία.

Υπενθυμίζουμε ότι στην συνέντευξη που έδωσαν σε πέντε μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες, μεταξύ των οποίων και στη Süddeutsche Zeitung, οι δύο κεντρικοί υποψήφιοι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και των Σοσιαλιστών, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος ακύρωσε την προεκλογική του επίσκεψη στην Αθήνα, ο Γιούνκερ τόνισε ότι: «Όποιος ψηφίσει τους λαϊκιστές, ψηφίζει λόγο, χωρίς περιεχόμενο. Πρόκειται για χαμένες ψήφους». 

Το Διευθυντήριο βεβαίως αφ' ενός θέλει να παραμείνει στην εξουσία και αφ' ετέρου, να μην χάσει τους ανθρώπους του στην αποικιοκρατούμενη Ελλάδα. ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ