2014-05-14 10:24:06
Φωτογραφία για Τι «έδειξε», τι ζήτησε, αλλά και τι έδωσε ο ΥΕΘΑ στον Έβρο και τον «αναζητούν» οι φρουροί;
Άριστος γνώστης της Μορφολογίας του Εδάφους αποδείχθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στον Ποταμό Έβρο και μάλιστα απευθυνόμενος με το γνωστό τρόπο της κατάδειξης του στόχου έδειξε προς την πλευρά των συνόρων Τώρα τι ακριβώς έδειξε δεν μπόρεσα να μάθω!

Αμέσως όμως μετά ζήτησε να εξετάσει το ατομικό τυφέκιο του Ακρίτα σκοπού και έδειξε να είναι απόλυτα εξοικειωμένος με αυτό …

Μωρέ λάτρης των όπλων μας προέκυψε ο ΥΕΘΑ Αβραμόπουλος ,με τον Α/ΓΕΣ να παρακολουθεί χαμογελώντας …και τις φήμες να πάνε να και έρχονται που κυκλοφορεί στο ΥΠΕΘΑ:

Με τον Αβραμόπουλο …¨Kάναμε το Στρατό Μόδα “!

Σίγουρα πάντως θα τον αναζητούν και οι Τούρκοι φρουροί της Γέφυρας των Κήπων αφού τους πήγε καλάθια γεμάτα καλούδια ως δώρα ! Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αβραμόπουλος στους Φρουρούς των Ελληνικών Φυλακίων μοίρασε ακόμη και “TABLET»!!

Πάντα Άρχοντας ο Αβραμόπουλος δεν περιορίστηκε στα τυπικά γλυκά και σοκολατάκια … Από τα Στελέχη ζήτησε να είναι πάντα σε επαγρύπνηση και με το όπλο στο Χέρι, όπως ο ίδιος άλλωστε!


Άντε τώρα να πας εσύ στον Έβρο μετά την επίσκεψη Αβραμόπουλου και να σε δούνε με καλό μάτι οι Ακρίτες … Με την ολοκλήρωση της επίσκεψής του, ο κ. Αβραμόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η προγραμματισμένη από καιρό επίσκεψή μου είχε σαν σκοπό να επισκεφθώ Μονάδες που δεν είχα επισκεφθεί την προηγούμενη φορά και να επικοινωνήσω άμεσα με το στελεχιακό δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και με τους στρατευμένους μας.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι στο εθνικό αμυντικό μας σύστημα, ο Έβρος έχει μια ξεχωριστή θέση. Εδώ είναι η ισχύς του στρατού μας και η εγγύηση της ασφάλειας, της ανεξαρτησίας και της ακεραιότητας της χώρας.

Έχει σημασία, λοιπόν, πέραν των όσων γίνονται στην Αθήνα να είμαστε εκεί όπου πάλλεται η καρδιά των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων».
veteranos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ