2014-05-14 10:47:06
Φωτογραφία για Συνελήφθη ξανά ο ηθοποιός Αλεκ Μπάλντουιν
Προβλήματα με το νόμο αντιμετωπίζει για μια ακόμη φορά ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Αλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη στους δρόμους της Νέας Υόρκης, επειδή οδηγούσε το ποδήλατό του στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Συνελήφθη ξανά ο ηθοποιός Αλεκ Μπάλντουιν

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι αστυνομικοί της μεγαλούπολης τον σταμάτησαν για έλεγχο των στοιχείων του, ωστόσο εκείνος εξοργίστηκε μαζί τους και τους καθύβρισε, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν και να του απαγγείλουν κατηγορίες.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες, μία για οδήγηση στην αντίθετη πλευρά της κυκλοφορίας και μία για εξύβριση κατά των αρχών. Ηδη ορίστηκε δικάσιμος για τις 24 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Κιμ Ρόιστερ, ο διάσημος σταρ «επέδειξε επιθετική συμπεριφορά κατά των οργάνων της τάξης, αρχικά λογομαχώντας μαζί τους και στη συνέχεια εξυβρίζοντας τους με χυδαίο τρόπο». Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο ηθοποιός δεν είχε την ταυτότητα του και τέθηκε υπό κράτηση.


«Δώσε μου την κλήση τώρα» φέρεται να φώναξε στους αστυνομικούς, όπως δήλωσε ένας από αυτούς.

Μετά την απελευθέρωσή του ο Αλεκ Μπάλντουιν έδωσε συνέχεια, αναρτώντας διάφορα σχόλια στο λογαριασμό του στο Twitter, υποστηρίζοντας ότι παπαράτσι τρομοκρατούσαν την κόρη του για άλλη μια φορά, έξω από το σπίτι του, ωστόσο η αστυνομία δεν επενέβη. Σε άλλο του μήνυμα, ειρωνεύτηκε την κατάσταση της Νέας Υόρκης, χαρακτηρίζοντάς την ως «το καρναβάλι της ηλιθιότητας, απεγνωσμένο για έσοδα και έτοιμο να θέσει εκτός νόμου συμπεριφορές που κάποτε θεωρούνταν ευγενικές».

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο, το όνομα του Μπάλντουιν βρέθηκε ξανά στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων, όταν είχε κυνηγήσει έναν παπαράτσι έξω από το σπίτι του στο Μανχάταν, καθυβρίζοντάς τον με εκφράσεις ομοφοβικές. Σε άλλο περιστατικό, τον περασμένο Αύγουστο, φωτογραφήθηκε τη στιγμή που είχε επιτεθεί σε έναν άλλον παπαράτσι, τον οποίο είχε σπρώξει πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου, με μια λαβή που του κρατούσε το χέρι πίσω από την πλάτη.
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ