2014-05-14 10:42:04
Φωτογραφία για Κύπρος: Χειροπέδες σε 59χρονο την ώρα που αφαιρούσε χαλκοσωλήνες
Η έγκαιρη πληροφόρηση από πολίτες, για ύποπτο πρόσωπο, σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στη Λευκωσία, οδήγησε στη σύλληψη 59χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση κλοπής.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η πληροφορία λήφθηκε γύρω στις 10.30 το πρωί και αμέσως μέλη της ΜΜΑΔ, έφτασαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον 59χρονο κάτοικο Λευκωσίας, να αποκόπτει χαλκοσωλήνες, με τη χρήση πριονιού.

Σε κοντινή απόσταση, εντοπίστηκε ημιφορτηγό, ιδιοκτησία του 59χρονου. Στο πίσω μέρος του ημιφορτηγού υπήρχαν τρεις κομπρεσόροι, χαλκοσωλήνες και διάφορα σιδερικά, συνολικής αξίας €1,200, τα οποία πιστεύεται ότι είναι προϊόντα κλοπής.

Ο 59χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σε κατάθεσή του φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη κλοπής.

Κλοπή και στη Λεμεσό αξίας €11.000

Καλώδιο χαλκού μήκους επτακοσίων μέτρων, αξίας 11,000 ευρώ κλάπηκε στη Λεμεσό.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε από υπεύθυνο αποθηκών εταιρίας στη Λεμεσό, ότι γύρω στις τρεις τα ξημερώματα σήμερα, άγνωστοι έκλεψαν από ανοικτό περιφραγμένο χώρο το καλώδιο. Ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιείται από την εταιρεία  ως αποθήκη καλωδίων.
philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ