2014-05-14 16:59:07
Φωτογραφία για Οι Βέλγοι γυρνούν την Ελλάδα με τα κλασσικά αυτοκίνητα τους [video]
Την Ελλάδα επέλεξαν φέτος οι Βέλγοι, ώστε να διοργανώσουν το Tour Amical 2014, ένα από τα δημοφιλέστερα Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων της Ευρώπης.

Σε αυτό συμμετέχουν κυρίως Βέλγοι ιδιοκτήτες άλλα και ιδιοκτήτες κλασσικών αυτοκίνητων από όλη την Ευρώπη, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο autoblog.gr.

Φέτος σε αυτό συμμετείχαν 172 αυτοκίνητα, τα περισσότερα από Βέλγιο, όλα άνω των 25 ετών μιας και αυτός είναι και ο μόνος περιορισμός για να συμμετέχει κανείς στο ράλι.

Οι διοργανωτές κάθε χρόνο ανακαλύπτουν νέες διαδρομές για τα μέλη τους, για παράδειγμα η φετινή διαδρομή είχε ως αφετηρία την Θεσσαλονίκη, έπειτα πήγαν στην Αθήνα, συγκεκριμένα στον Αστακό και ο τερματισμός τους ήταν πάλι η Θεσσαλονίκη. Στον δόμο υπήρχαν και στάσεις σε διάφορες περιοχές όπως για παράδειγμα ο Βόλος. 

Επίσης στη φετινή διαδρομή πέρασαν από τους Δελφούς, την Πάργα, την Ολυμπία, τα Μετέωρα, το Αυτοκινητόδρομο των Μεγάρων καθώς και το Παναθηναϊκό στάδιο της Αθήνας. Επίσης στην αποστολή υπήρχε πληρωμή συνοδείας, μηχανικοί και άλλα βοηθητικά οχήματα. Συνολικά οι οδηγοί και το πλήρωμα που συμμετείχε ήταν 344 άτομα.

Χθες, Τρίτη 13/5/2014 πραγματοποιήθηκε και η τελετή λήξης του Ραλι στο Μακεδονία Palace στην νέα παράλια Θεσσαλονίκης όπου απονεμήθηκαν κάποια βραβεία, ενώ ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν γνωστοί Βέλγοι καλλιτέχνες.

Δείτε και ένα σχετικό βίντεο
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ