2012-04-22 22:53:52
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ (0-2)
Το γεγονός ότι έπαιζε με μια σύνθεση που δεν έχει ξαναπαίξει μαζί όλη την χρονιά, δεν εμπόδισε τον Ολυμπιακό να φτάσει σε μια ακόμα νίκη, την τελευταία για φέτος στην Super League και τελευταία για την συγκεκριμένη διοργάνωση με τον Βαλβέρδε στον πάγκο του, ενώ έπεται ο αγώνας Κυπέλλου με τον ίδιο αντίπαλο Ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τον Ατρόμητο στη δεύτερη εντός έδρας ήττα του και μόλις έκτη συνολικά για φέτος... Χωρίς να απειληθεί και με αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και μάλιστα χωρίς να βγάλει τον γνωστό καλό του εαυτό πήρε αυτό που ήθελε και δεν άφησε περιθώρια για αμφισβητήσεις και σχόλια... Απλά και ερυθρόλευκα έκλεισε με νίκη το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του!

Ας δούμε τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:

Ρόι Κάρολ:

Ήρεμο απόγευμα, δεν απειλήθηκε παρά μόλις σε μια φάση που χρειάστηκε να επέμβει, στην ευκαιρία του Οικονόμου, όπου και έδειξε την αξία και την αυτοπεποίθησή του.


Φρανσουά Μοντέστο:

Δεν είχε κανένα πρόβλημα ανασταλτικά, ενώ βοήθησε και επιθετικά παίρνοντας πάνω του προσπάθειες.

Ολοφ Μέλμπεργκ:

Εξαιρετικός για άλλη μια φορά στα αμυντικά του καθήκοντα, στις λίγες μονομαχίες που έδωσε, ενώ κράτησε το μηδέν, διώχνοντας το πλασέ του Τάτου στη γραμμή.

Τάσος Παπάζογλου:

Έπιασε ακόμα μια ευκαιρία που του δόθηκε και στάθηκε επάξια δίπλα στον Σουηδό. Καλές τοποθετήσεις, κερδισμένος στις μάχες που έδωσε.

Ιβάν Μαρκάνο:

Αρκετά καλός αμυντικά, όταν χρειάστηκε αφού δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, πέτυχε το τέταρτο γκολ του στο πρωτάθλημα, ανοίγοντας το σκορ και βοηθώντας στη νίκη.

Λιούμπομιρ Φέισα:

«Μεστό» παιχνίδι, στην επανεμφάνισή του στο αρχικό σχήμα, με πολύ καλή παρουσία, η οποία συνδυάστηκε με την όμορφη ασίστ στον Γιάννη Φετφατζίδη πριν στο σκαφτό πλασέ που "έγραψε" το 0-2.

Ζαν Μακούν:

Θετική εμφάνιση, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και συνέβαλε και αυτός στην επιβολή του γρήγορου ρυθμού του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος.

Νταβίντ Φουστέρ;

Αστόχησε για πρώτη φορά από το σημείο του πέναλτι στην διάρκεια των δύο χρόνων που φοράει τα ερυθρόλευκα και αυτό επηρέασε και την απόδοσή του, που ήταν μέτρια...

Γιάννης Φετφατζίδης:

Καταπληκτικό σε σύλληψη το γκολ, που πέτυχε με στο σκαφτό του πλασέ αλα Τζιοβάνι και γενικότερα με πολύ καλή παρουσία.

Βισέντε Μόνχε:

Κινητικός με πολλή δουλειά στην αριστερή πτέρυγα, προσπάθησε να φανεί απειλητικός και είχε συμμετοχή στις περισότερες καλές φάσεις, του Θρύλου.

Λουίς Ντιόγκο:

Προσπάθησε αλλά... του λείπει το γκολ. Κέρδισε το πέναλτι από τον Νάστο στο 47ο λεπτό, αλλά είχε πολλές ημιτελείς προσπάθειες...

Οι αλλαγές:

Πάμπλο Ορμπάιθ:

Στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε ήταν ουσιαστικός και μεστός όπως πάντα.

Γιάννης Ποτουρίδης:

Στο λίγο χρόνο που χρησιμοποιήθηκε ο Ολυμπιακός δεν αισθάνθηκε πίεση και δεν μπορεί να κριθεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ