2014-05-14 22:50:03
Φωτογραφία για ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ... ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ
Για μετά το τέλος του Μουντιάλ δρομολογούνται οι τελικές εξελίξεις για τον Τζόελ Κάμπελ παρά την παρουσία του ατζέντη του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα από την Αγγλία επιβεβαιώνεται πως ο Κάμπελ πρώτα θα γυρίσει στην Άρσεναλ μετά το Μουντιάλ και μετά θα αποφασιστεί η ποδοσφαιρική του... τύχη.

Ο Κοσταρικανός εξτρέμ περιμένει πως και πως το Παγκόσμιο Κύπελλο προκειμένου να κάνει και εκεί καλές εμφανίσεις και να ανεβάσει και άλλο το ποδοσφαιρικό του... status.

Κατά τα άλλα η αγγλική ομάδα θέλει να περιμένει τον συγκεκριμένο θεσμό για τον τσεκάρει και εκεί και στη συνέχεια να κρίνει εάν θα πρέπει να τον δώσει ξανά δανεικό, να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή ή να τον πάρει πίσω.

Βέβαια το γεγονός πως ο Χοακίμ Μπατίκα είναι στην Ελλάδα θα δώσει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να πιέζει και άλλο τον ατζέντη του παίκτη για να προκύψουν νωρίτερα οι εξελίξεις.

Πάντως ο Μπατίκα είχε ξεκαθαρίσει πριν από αρκετό καιρό πως στην συμφωνία Ολυμπιακού-Άρσεναλ για τον δανεισμό του Τζόελ Κάμπελ δεν υπήρχε οψιόν αγοράς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ