2014-05-15 01:39:07
Φωτογραφία για Ενημέρωση του συλλόγου φυσικών προσώπων ομολογιούχων
Ο Σύλλογος φυσικών προσώπων ομολογιούχων ελληνικού δημοσίου, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους δημοσιογράφους που παρέστησαν στη χθεσινή συνέντευξη τύπου Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια ιστορική αναδρομή των γεγονότων που έχουν συμβεί, να δείξουμε με γλαφυρό τρόπο την εξαπάτηση που έχουμε υποστεί από το πολιτικό σύστημα και την κυβέρνηση , και να αναδείξουμε το έλλειμμα δημοκρατίας που συναντάμε καθημερινά μπροστά μας όταν προσπαθούμε να διαδηλώσουμε . Δεν είναι δυνατόν σε μια ευνομούμενη δημοκρατική κοινωνία , τα μέλη του Συλλόγου μας που προσπαθούν να διαμαρτυρηθούν διεκδικώντας το δίκιο τους να σύρονται στα δικαστήρια και στα αστυνομικά τμήματα . Δεν είναι δυνατόν μέλη του Συλλόγου μας να κατηγορούνται για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης από τους ίδιους ανθρώπους που όλοι μαζί σαν μια συμμορία έκλεψαν τις αποταμιεύσεις μας .

Δείξαμε βίντεο με πραγματικές ιστορίες συμπολιτών μας, ανθρώπων της διπλανής πόρτας που παρά το γεγονός ότι έχουν δουλέψει πολύ σκληρά στη ζωή τους και είχαν κάνει σωστή διαχείριση των χρημάτων τους, βρίσκονται αυτή τη στιγμή απόλυτα εκτεθειμένοι και αδυνατούν να στηρίξουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους. Και αυτό γιατί έκαναν το λάθος να εμπιστευτούν με τις αποταμιεύσεις τους την πατρίδα τους.


Οι 17 αυτοκτονίες ομολογιούχων που μετρά μέχρι σήμερα ο Σύλλογος μας είναι η απάντηση στο success story που επιχειρεί να παρουσιάσει με τόσο σθένος η κυβέρνηση . Είναι η κραυγή αγωνίας των συμπολιτών μας που αδυνατούν να ακούσουν τα ώτα όσων μας κυβερνούν . Για αυτούς δίνουμε τη μάχη αυτή και θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική δικαίωση . Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
να σου λερώνω το φιλί
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
να σου λερώνω το φιλί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ