2014-05-15 04:51:04
Φωτογραφία για Μια καθαρίστρια υπόδειγμα - διαφήμιση για τη χώρα!
Το μεσημέρι της Τρίτης, αναχωρώντας για τη χώρα της, η Αμερικανίδα τουρίστρια, η οποία τραυματίστηκε από αυτοσχέδια κροτίδα τη βραδιά της ανάστασης στη Σαντορίνη,αφού ευχαρίστησε γιατρούς και προσωπικό του Βενιζέλειου νοσοκομείου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κυρία Εύα την καθαρίστρια ,που όπως είπε έκανε για αυτήν περισσότερα από όσα μπορούσε η ίδια να φανταστεί.

Η κ. Ευαγγελία Κουτεντάκη ακούγοντας την 51χρονη τουρίστρια να κάνει αναφορά σε κείνην δάκρυσε και όπως λέει αυτό ήταν το μεγαλύτερο ευχαριστώ που μπορούσε να πάρει από την...νέα της φίλη.

Οι δύο γυναίκες ήρθαν πολύ κοντά μετά την έξοδο της Αμερικανίδας τουρίστριας από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κ Εύα που εργάζεται στην εταιρία που έχει αναλάβει την καθαριότητα στο νοσοκομείο είχε ακούσει στην τηλεόραση πως η άτυχη γυναίκα είχε ζητήσει στην Εντατική όταν συνήλθε για φαγητό μία σούπα. Την επόμενη μέρα όταν πήγε στο νοσοκομείο κράταγε την σούπα που είχε μαγειρέψει και πήγε στο δωμάτιο της χειρούργικής κλινικής που είχε μεταφερθεί η 51χρονη. Η Αμερικανίδα τουρίστρια έκπληκτη άκουσε την κ. Ευαγγελία να της λέει πως μαγείρεψε τη σούπα αποκλειστικά για εκείνην μιας και το είχε ακούσει στην τηλεόραση πως της άρεσε.


"Δεν μπορούσε να το πιστέψει πως έφτιαξα μία σούπα μόνο για εκείνη. Την έφαγε και με ευχαρίστησε. Από κείνη τη μέρα πήγαινα κάθε μέρα στο νοσοκομείο κρατώντας κάτι για τη γυναίκα αυτή που με είχε συγκινήσει αφάνταστα με την αξιοπρέπεια της και με τον τρόπο που αντιμετώπιζε όλο αυτό που της είχε συμβεί. Της κράταγα ένα λουλούδι, ένα γλυκό ένα πιάτο φαγητό και πάντα μου έλεγε ευχαριστώ με ένα πλατύ χαμόγελο. Ήρθε στη χώρα μας για διακοπές, έπαθε αυτό που έπαθε και αντί να παραπονιέται και να γκρινιάζει ήταν συνεχώς με ένα χαμόγελο προς όλους" είπε στο Cretalive η κ. Κουτεντάκη.

Οι δύο γυναίκες τα έλεγαν καθημερινά μέσω διερμηνέα, χωρίς αυτό να τις εμποδίσει να δεθούν με μία φιλία που από ότι φαίνεται θα έχει και μέλλον αφού η 51χρονη αναχωρώντας έδωσε υπόσχεση στην φίλη της πως θα επιστρέψει στην Κρήτη για να κάνει διακοπές μαζί της. Μάλιστα στο σαλόνι της κ Κουτεντάκη, υπάρχει μία φωτογραφία της 51χρονης με την οικογένειας της που η ίδια έδωσε στην φίλη της από την Κρήτη ενώ όπως της είπε επιστρέφοντας στην Αμερική θα της στείλει και τις φωτογραφίες που έβγαλαν μαζί.

Το μεσημέρι της Τρίτης λίγο πριν της αναχώρησης της Αμερικανίδας από το νοσοκομείο η κ.Ευαγγελία πέρασε από το δωμάτιο της, για να της αποχαιρετήσει.

"Ήμασταν και οι δύο πολύ συγκινημένες. Αγκαλιαστήκαμε και μου είπε στα αγγλικά σε ευχαριστώ πολύ Εύα. Με φώναζε Εύα καθώς της ήταν δύσκολο να με φωνάζει Ευαγγελία. Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ" ανέφερε στο Cretalive η κ. Ευαγγελία Κουτεντάκη.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ