2014-05-15 08:11:05
Φωτογραφία για Μ. Θεοδωράκης: Σεν στηρίζω κανένα υποψήφιο και καμία παράταξη
Κάποιοι ταλαιπωρούν τον Μίκη Θεοδωράκη με αθλιότητες. Θέλουμε να πιστεύουμε οι άνθρωποι και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά. Αναγκαζόμαστε να κάνουμε δεύτερη διάψευση μέσα σε μια εβδομάδα. Κάποιοι προβοκάρουν άγρια και το Μίκη και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ντροπή!

Παραθέτουμε το κείμενο της διάψευσης:

ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Δεν έχει περάσει ούτε εβδομάδα από την προηγούμενη δήλωση που αναγκάστηκα να στείλω στον τύπο για να διαψεύσω ότι δήθεν στηρίζω κάποια πολιτική παράταξη στις επερχόμενες εκλογές και ήδη πληροφορούμαι ότι χθες ανακοινώθηκε ότι υποστηρίζω «μαζί με άλλους καλλιτέχνες» υποψήφιο Δήμαρχο.

Επαναλαμβάνω (ελπίζω για τελευταία φορά) ότι δεν στηρίζω κανένα υποψήφιο και καμία παράταξη και λυπάμαι πάρα πολύ για τον τρόπο που κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά μου.

Μίκης Θεοδωράκης

Αθήνα, 14.5.2014


Αυτοί που επιδίδονται σ αυτού του είδους τις προβοκάτσιες, κάνουν κακό: στους πολίτες κυρίως, τους οποίους προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν. Στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος με αυτό τον τρόπο χάνει την αξιοπίστία του. Τον Μίκη Θεοδωράκη απλώς τον  ταλαπωρούν δεν μπορύν να τον αγγίξουν. Ο ιδρυτής της ΣΠΙΘΑΣ, δήλωσε εδώ και καιρό ότι αποχωρεί από την ενεργό πολιτική. Η ΣΠΙΘΑ συνεχίζει το δρόμο της πιστή και αταλάντευτη στην ιδεολογία που εκείνος  έδειξε... Ο Μίκης δεν κατεβάζει "γραμμή" δεν στηρίζει κανένα κόμμα ή πρόσωπο και βαθύτατα δημοκρατικός, επιλέγει να αφήσει ελεύθερα τα μέλη της ΣΠΙΘΑΣ να ψηφίσουν όποιο αντιμνημονιακό κόμμα πιστεύουν.

Ιωάννα Κολοβού Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ