2012-04-22 23:11:50
Φωτογραφία για Σαμαράς: Λεφτά υπάρχουν!...Ας ελπίσουμε ότι δεν υπάρχουν και (άλλα) πρόβατα!
Βγήκε χθες 21/4 ο Σαμαράς και είπε:"Ρωτάνε κάποιοι: τι θα κάνετε με τα μέτρα του Ιουνίου, που προβλέπουν 11 δισεκατομμύρια πρόσθετες περικοπές. Θα κόψετε μισθούς και συντάξεις; Απαντώ: Σπατάλη θα κόψουμε. Κι υπάρχει πολλή σπατάλη."

Δηλαδή θέλει να μας πει ότι λεφτά υπάρχουν;! Μας λέει τα ίδια ψέμματα με τον Γιωργάκη αλλά με διαφορετικά λόγια!!

Και συνέχισε λέγοντας: "Πάνω από 18 δισεκατομμύρια περικοπές σπατάλης είχαμε εντοπίσει από πέρσι, χωρίς να αγγίξουμε μισθούς και συντάξεις.  

Αυτό κάποιοι δεν το πίστευαν τότε. Τώρα αλλάζουν γνώμη. Όταν βλέπουν τι «πάρτυ» γίνεται στο σπάταλο κράτος….  

Θα παλέψουμε για να μην υπάρξουν νέες οριζόντιες περικοπές. Γιατί χειροτερεύουν την ύφεση και μεγαλώνουν το έλλειμμα. "

Δηλαδή ρε φίλε εσύ τα  ήξερες όλα αυτά ένα χρόνο και άφηνες τον κοσμάκη να πεινάει και να αυτοκτονεί; Γιατί μην μου πεις ότι με τόσους βουλευτές που είχες στην Βουλή και με τον Λ.Α.Ο.Σ στο πλευρό σου (αν ήθελες), δεν θα μπορούσες να περάσεις κάποιες προτάσεις σου! Άρα είτε μας πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες (πιθανότητες: 100%), είτε απλά μας άφησες άλλο ένα χρόνο να περνάμε όλα αυτά, για να περάσεις τις λαμπρές σου ιδέες ως κυβέρνηση και να πάρεις την δόξα ( θα το ήθελες αλλά οι λαμπρές ιδέες σου δεν είναι για το καλό του λαού, άρα η μόνη δόξα που μπορείς να πάρεις είναι από Γερμανία μεριά!)

Και κάτι τελευταίο προς όσους έχουν δικαίωμα ψήφου (και προς αυτούς που θα αποκτήσουν στο μέλλον)
. Η αποχή δεν είναι λύση. Και εξηγώ γιατί. Αν από τα 10 εκατομμύρια Έλληνες, τα 9 δεν πάνε να ψηφίσουν, εσύ νομίζεις ότι περνάς ένα μήνυμα. Στην ουσία όμως τι κάνεις; Την ζωή τους πιο εύκολη. Γιατί από το 1 εκατομμύριο που θα ψηφίσει, αυτοί θα βάλουν όλους τους δικούς, βουλευτές, πολιτευόμενους, αυτούς που ζουν από τα κόμματα με ρουσφέτια κ.τ.λ (και τα συγγενολόγια όλων αυτών) να ψηφισουν και θα καταφέρουν πάλι να μπουν δυνατοί στην Βουλή. Θα μου πεις "σιγά ρε φίλε, πόσο κόσμο να βάλουν να ψηφίσει;". Αν σκεφτείς ότι πήγαν σχεδόν 300.000 πρόβατα να ψηφίσουν τον Βενιζέλο στην μάχη με τον εαυτό του, καταλαβαίνεις ότι κάθε κόμμα έχει το δικό του μεγάλο μαντρί!

Α και σε όλους αυτούς υπολογίστε και κάποιους που πάνω στην απελπισία τους, πάνω στην μαλακία τους, ακόμα τους πιστεύουν.

Εγώ προτείνω να ρίξετε μια ματιά  σε ΟΛΑ τα υποψήφια κόμματα (κυρίως σε αυτά που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ όχι σε ακροδεξιές οργανώσεις που μας ποτίζουν με ξενοφοβία και νομίζουμε ότι για όλα φταίνε οι ξένοι), και να διαλέξετε ένα από αυτά και το ψηφίσετε.

Υ.Γ1: Για το ΠΑΣΟΚ δεν είπα πολλά, γιατι τα κατορθώματα του είναι πρόσφατα. Έχουμε ασθενή μνήμη σαν λαός αλλά όχι τόσο. Θυμόμαστε πάντα από τις τελευταίες εκλογές και μετά.

Υ.Γ2 σχετικά με τους δυο μεγάλους "εχθρούς", τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά. Για όσους δεν τον ξέρουν οι δυο τους γνωρίζονται από το Λύκειο. Ήταν συμμαθητές, κολλητοί φίλοι και συγκάτοικοι για 3 χρόνια!! Αυτοί όλοι μια παρέα ήταν και μια παρέα θα είναι (και τώρα που ήρθε ο Βενιζέλος), για εμάς δεν θα ενδιαφερθούν ποτέ. Ίσως μόνο μια φορά, κάθε 4 χρόνια Θα επανέλθω σύντομα με μια ιστορία για την ξενομανία και τους μετανάστες. Και τους Έλληνες μετανάστες. Μια ιστορία που έμαθα και θέλω να την πω...

pinnokio.gr 
 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ