2012-04-22 23:52:04
Φωτογραφία για Σχέση με μεγαλύτερη : 10 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πεις στη γκόμενά σου (είδες πως λάλησε η Demi Moore)
Demi Moore, Madonna, οι πρώτες (αγέραστες) διδάξασες «Cougar», οι οποίες έχουν βγει προ πολλού στο celebrity σεργιάνι για «φρέσκο –celebrity- κρέας». Βέβαια, ούτε η μία, ούτε η άλλη κατάφεραν να κρατήσουν για πάντα στο τσαρδί τους τον γόη πιτσιρικά ηθοποιόAshton Kutcher και τον «model from Ipanema» Jesus, αντίστοιχα. Μάλλον και οι δυο άντρες πέταξαν κάποια από τις παρακάτω απαγορευμένες ατάκες προς τα «κοριτσόπουλά» τους σε κάκιστο timing..! Μάθε και παραδειγματίσου, αν χτυπάς «ψηλά» (ηλικιακά).

1. «Θα κάνεις τατουάζ στο εσωτερικό του μπράτσου; Καταρχήν τι σε έπιασε σε αυτή την ηλικία. Κατά δεύτερον, το τατουάζ εκεί είναι επικίνδυνο, θέλει σφριγηλό δέρμα για να "δείξει". Και μιας και τα λέμε, μια ψιλοχαλαρωσούλα εκεί τη βλέπω, αγάπη μου. Δεν μου λες, το αραίωσες το γυμναστήριο;»

2. «Ρε αγάπη, αφού στο έχω πει, αν κόψεις τα μαλλάκια σου θα δείχνεις στάνταρ νεότερη! Γιατί δεν το κάνεις; Να δες, όπως η Νάταλι Πόρτμαν»


3. «Μην ξαναρχίζεις τις υστερίες με τις πρώην μου που ήταν νιάνιαρα. Εκείνες θέλανε έρωτες, μετά αγκαλιές και ζουζουνίσματα, τέτοια χαζά. Με σένα όμως κάνω ΣΕΞ. Τελεία και παύλα! Τι πιο ωραίο;»

4. «Τι; Σοβαρά; Έχεις τρία παιδιά; Μα δεν μοιάζεις καν διαζευγμένη!»

5. «Μωρό μου, έχω κανονίσει να πάω τριήμερο για snowboard με την παρέα. Μωρέ, θα σου έλεγα να έρθεις αλλά θα είναι φουλ στην πιτσιρικαρία. Άσε που θα μιλάμε συνέχεια για half-pipes και άλλα τέτοια βαρετά πράγματα».

6. «Βαριέμαι απίστευτα όταν μου την πέφτουν πιτσιρίκες. Είναι λες και μυρίζουν γάλα, άσε που χοροπηδάνε όλη τη νύχτα χορεύοντας και φλερτάροντας μέχρι και τα ταβάνια. Τι ενέργεια είναι αυτή πια; Γι' αυτό μωρό μου προτιμώ εσένα, που μυρίζεις κλασική Chanel No5 και που μαζευόμαστε χαλαρά από νωρίς σπιτάκι σου και βλέπουμε ταινίες και μαγειρεύουμε».

7. «Μωρέ ΟΚ το φρεσκαδούρα πρόσωπο, αλλά εάν η άλλη είναι βούρλο, ουγκ, σαχλή χαζογκόμενα που δεν ξέρει να αρθρώσει κουβέντα, τι να το κάνεις και το τσίτα πρόσωπο και το πεταχτό κωλαράκι και το φιδίσιο κορμί... Ενώ εσύ..! Στο έχω πει ότι είμαι ερωτευμένος με το μυαλό σου;».

8. «Πως θα σου φαινόταν αν ένα βράδυ φωνάζαμε για χαλαρά ποτά σπίτι σου και μια νέα συνάδελφό μου, η οποία μόλις ήρθε στην πόλη και δεν έχει φίλους; Είναι 23, αν και νιάνιαρο, δείχνει κωλοπετσωμένη, αρπακτικό. Πλάκα δεν θα έχει, αγάπη μου;».

9. «Άχου μωράκι μου, βρήκα ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ρυτιδούλα στο πρόσωπάκι σου! Τι γλυκούλα που είναι...».

10. «Ρε μωρό, είπαμε, μικροδείχνεις, αλλά αυτά τα φωσφοριζέ lime κολάν και οι στέκες στα μαλλιά δεν σε κολακεύουν και πολύ. Μήπως λίγο μπεμπεκίζεις τελευταία, λατρεία μου; Μήπως να έκοβες το πολύ το «Gossip Girl» που βλέπεις;».
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ