2012-04-23 00:31:57
Φωτογραφία για Ο Λεβαδειακός πήρε μία σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ
Ο Λεβαδειακός πήρε μία σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ με 4-3 σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ.

Το πιο θεαματικό ματς της τελευταίας αγωνιστικής για την κανονική περίοδο 2011-2012, ο Λεβαδειακός πήρε μεγάλη νίκη με 4-3 επί του ΠΑΟΚ.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε περίπτωση που Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεν πάρουν αδειοδότηση να είναι η ομάδα που θα βγει στην Ευρώπη.

Γήπεδο: Λιβαδειάς

Διαιτητής: Γεράσιμος Ντίτσος (Πρεβέζης)

Βοηθοί: Πάνου, Ποντίκης

Τέταρτος: Λαμπρόπουλος

Καιρός: Ηλιοφάνεια και κανονική θερμοκρασία

Στοιχεία αγώνα

Λεβαδειακός (Παράσχος): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος (Μαχαίρας 59'), Πόποβιτς, Μεντί (Μανού 86'), Ναπολεόνι, Βασιλείου

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (Παπάζογλου 75'), Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Παναγιωτούδης (Ίβιτς 64'), Γκαρσία, Λάζαρ (Γεωργιάδης 46'), Νιμανί, Φωτάκης, Αθανασιάδης


Σκόρερ: Μελισσάς (23' σουτ), Βασιλείου (47' σουτ), Ναπολεόνι (86' σουτ), Μαχαίρας (92' σουτ) -- Αθανασιάδης (21' σουτ, 83' σουτ), Ίβιτς (σουτ 77')

Κάρτες: Νιμανί (κίτρινη 57'), Ναπολεόνι (89' κίτρινη), Αθανασιάδης (92' κίτρινη)

Δείτε το LIVE του αγώνα ΕΔΩ

Η τελική Βαθμολογία ΕΔΩ

Το παιχνίδι

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά και πίεζε την εστία του ΠΑΟΚ, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά ισορρόπησε γρήγορα και μάλιστα πέτυχε πρώτος γκολ στο 21ο λεπτό.

Ο Λάζαρ πέρασε όμορφη μπαλιά στον Αθανασιάδη που έκανε το κοντρόλ και το σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Δυο λεπτά αργότερα όμως ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με τον Μελισσά.

Μετά από κόντρες και μία λάθος απόκρουση του Χαλκιά, ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε σε καλή θέση κι έκανε ένα περίεργο σουτ. Η μπάλα χτύπησε λίγο στο δοκάρι όμως μπήκε τελικά γκολ στο 23ο λεπτο.

Το ημίχρονο έκλεισε με τις δυο ομάδες να χάνουν από μία καλή ευκαιρία. Αρχικά ο Κόρμπος έκανε ένα σουτ, με τον Χαλκιά να δίωχνει σε κόρνερ, ενώ στη συνέχεια ο Αθανασιάδης από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στρατηλάτη.

Τρελός ρυθμός

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να κάνει το 2-1 με τον Βασιλείου, που ξεπέρασε δυο παίκτες και νίκησε τον Χαλκιά στο 47ο λεπτο. Στο 51' ο Αθανασιάδης βρέθηκε φάτσα με το τέρμα όμως ο Στρατηλάτης εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, που πέρασε ως αλλαγή, ισοφάρισε στο 77ο λεπτό, όταν δέχθηκε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή. Έκει έκανε το κοντρόλ και με ωραίο σουτ νίκησε τον Στρατηλάτη.

Βροχή τα γκολ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ στο 83ο λεπτό με κοντινή προβολή του Αθανασιάδη, μετά από κεφαλιά του Παπάζογλου, όμως ο Λεβαδειακός ισοφάρισε γρήγορα με πλασέ του Ναπολεόνι στο 85'.

Ο Λεβαδειακός κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Μαχαίρας με προσωπική ενέργεια ανέβηκε από το κέντρο κι έκανε δυνατό σουτ, νικώντας τον Χαλκιά.

Διαβάστε τις δηλώσεις των Παράσχου και Μπόλονι για το ματς της Λιβαδειάς.

Η βαθμολογία των Play off

Παναθηναϊκός: 4

ΠΑΟΚ: 0

Ατρόμητος: 0

ΑΕΚ: 0

MVP του αγώνα

Ναπολεόνι και Μαχαιρας μοιράζονται τη θέση του κορυφαίου. Ο πρώτος λογω της συνολικής απόδοσης του και ο δεύτερος γιατί χάρισε τη νίκη στον Λεβαδειακό με το γκολ του.

Αδύναμος κρίκος

Ο Κώστας Χαλκιάς σε κανένα από τα τέσσερα γκολ δεν έκανε το κάτι παραπάνω. Εκτός από αυτό είχε και πολλές κακές επιλογές. Επίσης από τα δεξιά ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλο πρόβλημα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ