2012-04-23 00:33:35
Φωτογραφία για Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ το pregame
Καλησπέρα σας από το γήπεδο του Λεβαδειακού όπου πέφτει ηαυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ να θέλει να πάρειτη νίκη έτσι ώστε να πλασαριστεί με την καλύτερη δυνατόν βαθμολογία στα πλέιοφ. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραταχθεί χωρίς τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τουςΕτό, Σταφυλίδη που είναι τιμωρημένοι. Στην αποστολή είναι  ο Σωτήρης Μπαλάφας μαζί με τον Σνάουτσερ πουείναι στο όριο καρτών καθώς έχουν τρεις. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς

16:14 Στο κέντρο της πόλης υπάρχουν πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚμε διακριτικά και απολαμβάνουν τα σουβλάκια της περιοχής. Κανένα πρόβλημα δενδημιουργήθηκε κατά την είσοδο τους στην πόλη. Στο κέντρο βρίσκονται και αρκετέςκλούβες των ΜΑΤ

16:18 Αρκετοί φίλοι της ομάδας πέρασαν μια βόλτα και από τοξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή. Λίγο μετά τις 17:30 η ομάδα θααναχωρήσει για το γήπεδο.

16:19 Εξαιρετικές οι καιρικές συνθήκες στην Λειβαδιά και ηθερμοκρασία θυμίζει καλοκαίρι. Σε ότι αφορά τον αγωνιστικό χώρο, δεν είναι καιστην καλύτερη δυνατή κατάσταση και έχει αρκετά μπαλώματα παντού.


16:20 Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα δουν τον αγώνα από το ένα καιμοναδικό πέταλο που υπάρχει στο γήπεδο και αναμένεται να ανοίξει λίγο μετά τις17:00

16:20 Η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ και υπάρχουν αφίσες σεόλη την πόλη που καλούν τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο. Μάλιστα για τιςγυναίκες και τα παιδιά η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Στα κάγκελα του γηπέδουυπάρχουν μπλε και πράσινα μπαλόνια (τα χρώματα της ομάδας) και γενικώς υπάρχειμια πανηγυρική ατμόσφαιρα αφού η ομάδα πανηγυρίζει την παραμονή της στηνκατηγορία.

16:27 Οι πρώτοι φίλοι του ΠΑΟΚ ανηφορίζουν στο γήπεδο ενώήδη έξω από το πέταλο υπάρχουν δυο διμοιρίες των ΜΑΤ. Με κασκόλ και φανέλες τουΔικεφάλου οι οπαδοί του αφού τελικά η ΕΛ.ΑΣ δεν έκανε πράξη αυτό που είχε πειαπό την περασμένη Δευτέρα, ότι δηλαδή θα απαγορευτεί η πρόσβαση στο γήπεδο σεόσους φορούν διακριτικά.

16:28 Το πράσινο φως για την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚστο γήπεδο, έδωσε η ΕΛ.ΑΣ στην πρωινή σύσκεψη που έγινε στην Λειβαδιά και με τησύμφωνη γνώμη της γηπεδούχου ομάδας.

16:29 Για τους καταστηματάρχες της περιοχής, η παρουσία τωνοπαδών του ΠΑΟΚ είναι μια οικονομική ανάσα αφού τα καταστήματα με ταπαραδοσιακά σουβλάκια από τις δυο το μεσημέρι είχαν αρκετό κόσμο. Χρυσέςδουλειές και για τις καντίνες.

16:30 Οι δυο πρώτοι οπαδοί του Λεβαδειακού έχουν πάρει τηθέση τους στην κερκίδα δίπλα από τους επίσημους και δείχνουν να απολαμβάνουντην καλοκαιρία.

16:38 Και άλλη κλούβα των ΜΑΤ έχει έρθει στο πέταλο καιοι  πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οπαδοίτου Δικεφάλου θα έρθουν με πορεία από το κέντρο στο γήπεδο.

17:00 Δυο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και στο γήπεδουπάρχουν μόνο οι τεχνικοί του συνδρομητικού καναλιού αλλά και αστυνομικοί.

17:01 Δυο αστυνομικοί ελέγχουν το άδειο πέταλο όπου θαφιλοξενήσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και σε λίγα λεπτά αναμένεται να ανοίξει ηκερκίδα και να επιτραπεί η πρόσβαση στον κόσμο που όμως δεν είναι αυτή τηστιγμή στο γήπεδο αλλά στο κέντρο της πόλης. Οι αστυνομικοί που έκαναν τονέλεγχο, βρήκαν σπασμένα καθίσματα που είχαν μπει πρόχειρα στη θέση τους και τααπομακρύνουν. Οι ζημιές είχαν γίνει στο ματς με τον  Παναθηναϊκό.

17:17 Ο διαιτητής με τους βοηθούς του και τον τέταρτοέφτασαν στο γήπεδο και κάνουν την πρώτη τους βόλτα στον αγωνιστικό χώροελέγχοντας και τις εστίες.

17:30 Οι δυο αποστολές μπήκαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο γιατην πρώτη βόλτα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σχημάτισαν πηγαδάκια με τους συναδέλφουςτους ενώ βόλτα στον αγωνιστικό χώρο κάνει και ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

17:56 Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μαζεύονται σιγά σιγά έξω από τοπέταλο όπου τους περιμένουν για τον έλεγχο οι αστυνομικοί. Όλα κυλούν ομαλά καιδεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα

17:57 Οι αναπληρωματικοί παίκτες του Δικεφάλου κάθονται στονπάγκο ενώ οι βασικοί έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια για να ετοιμαστούν για τοζέσταμα

17:59 Πολλά τα πιτσιρίκα που είναι έξω από το γήπεδο καιήταν αναμενόμενο αφού γι’ αυτά είναι δωρεάν η είσοδος.

18:06 Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπαίνουν στην κερκίδα χωρίς κανέναπρόβλημα και  τοποθετούν τα πανό τους(Θύρα 4, Βέροια, Χαλκίδα) ενώ πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν έρθει και από τηνΑθήνα.

18:08 Ο Κώστας Χαλκιάς μαζί με τον Αϊβαλιώτη βγαίνει για τηνπροθέρμανση. Δεύτερος τερματοφύλακας είναι ο Γλύκος ενώ ο Κρέσιτς ταλαιπωρείταιαπό την τενοντίτιδα και θα είναι έτοιμος στα πλέι οφ.

18:18 Ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες με αυτή του ΠΑΟΚ να μηνέχει κάποια έκπληξη αφού ο Μπόλονι κατεβάζει την ενδεκάδα που δοκίμασε στηχθεσινή προπόνηση. Οι ενδεκάδες:

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μεντί, Ναπολεόνι,Πόποβιτς, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Κουτσόπουλος, Λισγάρας, Μελισσάς

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Γκαρσία, Τσιρίλο, Μαλεζάς,Λίνο, Φωτάκης, Λάζαρ, Αθανασιάδης, Παναγιωτούδης, Νιμανί
paokrevolution
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ