2014-05-19 00:28:03
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΚΑΜΠΙ... «ΘΡΗΝΟΣ» ΓΙΑ ΡΕΑΛ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ
Αποθεωτικά για τον θρίαμβο της Μακάμπι, είναι τα σχόλια του διεθνούς Τύπου. Διάφορες ιστοσελίδες κάνουν λόγο για μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της Ευρωλίγκας, ενώ ειδικά τα ισπανικά ΜΜΕ στέκονταΙ στο γεγονός ότι η Ρεάλ δεν κατάφερε να προσθέσει το 9ο Ευρωπαϊκό στην ιστορία της.

Αναλυτικά τα δημοσιεύματα, όπως τα παρουσιάζει το "sentragoal.gr":

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα σημειώνει: «Το Μιλάνο είναι κίτρινο, η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2014! Η Μακάμπι επικράτησε της Ρεάλ με 98-86 στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης που κρίθηκε στην παράταση μετά το 1969! Ο Ταιρίς Ράις με 26π. οδήγησε στο σκοράρισμα τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης».

Το Ισραηλινό σάιτ «one.co.il»: «Μια σεζόν γεμάτη θαύματα ολοκληρώθηκε. 86-98 η Μακάμπι κατέκτησε τον τίτλο στην παράταση. Μετά τον θρίαμβο της Παρασκευής στον ημιτελικό, οι κίτρινοι και ο Ντέιβιντ Μπλατ «τοποθετούν» τους εαυτούς τους μεταξύ των κορυφαίων! Ο Ράις αποδείχθηκε ένας από τους κορυφαίους παίκτες με 26π.! ».


Η επίσημη ιστοσελίδα της Μακάμπι αναφέρει: «Η Μακάμπι πρωταθλήτρια Ευρώπης για 6η φορά στην ιστορία της! Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, μπροστά σε 11.000 οπαδούς της, νίκησε την Ρεάλ με 98-86 στην παράταση και κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Ο Ράις με 26π. ήταν ο MVP της αναμέτρησης.»

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Marca» που υποστηρίζει την Ρεάλ γράφει: «Η Μαδρίτης έχασε μία ακόμη ευκαιρία για το ένατο Ευρωπαϊκό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η Μακάμπι έκανε την υπέρβαση νικώντας στον ημιτελικό την ΤΣΣΚΑ και στον τελικό την Ρεάλ».

Η επίσημη ιστοσελίδα της ACB (επίσημη του ισπανικού πρωταθλήματος) αναφέρει: «Ο Ταιρίς Ράις οδηγεί την Μακάμπι στον Ευρωπαϊκό τίτλο. Η τυραννία του Ράις με 26π. χάρισε το τρόπαιο στην Μακάμπι η οποία νίκησε την Ρεάλ Μαδρίτης με 86-98, σε ένα παιχνίδι με ένταση που κρίθηκε στην παράταση Από την Ρεάλ ξεχώρισε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 21π.»

Τέλος, η «MundoDeportivo» που υποστηρίζει την Μπαρτσελόνα, αρκέστηκε να σημείωσει: «86-98: Η Μακάμπι είναι η πρωταθλήτρια Ευρωλίγκας. Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε στην παράταση από την Μακάμπι και έχασε την ευκαιρία να πάρει την 9η Ευρωλίγκα της».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ