2014-05-22 18:55:50
Φωτογραφία για Βίβιαν Σαμούρη: Γιατί στηρίζω τον Κώστα Πελετίδη για τον β΄γύρο των εκλογών στο Δήμο Πατρέων
Την στήριξή της στον Κώστα Πελετίδη για τον β΄γύρο των εκλογών για τον Δήμο της Πάτρας εκφράζει και η υποψήφια Δήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: "Με απόλυτο σεβασμό στην κρίση και την άποψη του κάθε συμπολίτη μου, πιστή ωστόσο στη βασική μου αρχή ότι όποιος υπηρετεί τα κοινά από θέσεις ευθύνης οφείλει να καταθέτει δημόσια τις εμπειρίες και τις θέσεις του, με αποδείξεις και ονόματα κι όχι να κρύβεται στο ημίφως του γνωστού πολιτικού παρασκηνίου, υποχρεούμαι να καταθέσω τη μαρτυρία μου, σε σχέση με τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής, για το Δήμο της Πάτρας.

Μέσα από τη θητεία μου, ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» διακρίθηκε για τη συνεχή, συνεπή και υπεύθυνη στάση της ως προς την προάσπιση του δικαίου και του συμφέροντος του συνόλου των συμπολιτών μας κι όχι των «ολίγων».


Δεδομένου, δε, ότι οι καιροί επιτάσσουν να δοθεί έμφαση σε πολιτικές που στοχεύουν στην κοινωνική δικαιοσύνη και, κατ' επέκταση, στην αλληλεγγύη, θεωρώ καθοριστικό, για την επόμενη ημέρα, να στηριχτεί, στις εκλογές της Κυριακής, Δήμαρχος ανθρωπιστής κι όχι «διαχειριστής - υπολογιστής». Ως εκ τούτου, υπερβαίνοντας τις όποιες ιδεολογικο-πολιτικές ενδεχομένως διαφορές, στηρίζω τον Κώστα Πελετίδη, με τον οποίον μας συνδέει το αυτονόητο: Ότι, δηλαδή, προέχει όλων η «θωράκιση» των αδύναμων συμπολιτών μας και η προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος, μέσω μιας ανθρωποκεντρικής πολιτικής.

Υ.Γ.: Τιμώντας τον πλουραλιστικό χαρακτήρα της νεοσυσταθείσας δημοτικής μας παράταξης «Όλοι μαζί, για την Πάτρα», απέφυγα συσκέψεις με θέμα τις επαναληπτικές εκλογές για το Δήμο της Πάτρας, καθώς κοινή μας πεποίθηση είναι ότι οι «γραμμές» στην κάλπη πλήττουν την ελευθερία έκφρασης και, κατά προέκταση, τη Δημοκρατία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ