2014-05-23 18:36:30
Φωτογραφία για ΑΡΕΣΕΙ Ο ΜΠΕΡΚ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!
Συνεχίζει τις προπονήσεις του με τους Νέους του Ολυμπιακού ο Μπέρνι Μπουρκ και πληροφορίες του «Γαύρου» αναφέρουν ότι έχει αφήσει καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής στους ανθρώπους της ακαδημίας. Τον πιτσιρικά οι «ερυθρόλευκοι» τον παρακολουθούν εδώ και μία εβδομάδα και έχει δείξει πως διαθέτει αρκετά θετικά στοιχεία, γεγονός που ικανοποιεί τους Πειραιώτες και πιστεύουν στον παίκτη.

Βέβαια δεν έχει ληφθεί ακόμα κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του, αλλά και αυτό θα γίνει σύντομα, από τη στιγμή που τελειώνει και ο χρόνος που θα μείνει στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί και είχε γίνει αρχικά γνωστό ότι θα κάνει για μία εβδομάδα στο Ρέντη.

Πάντως από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει δείξει ο μικρός, αρέσει στους Πειραιώτες και δεν αποκλείεται να ασχοληθούν... ζεστά με την περίπτωσή του. Εξάλλου οικονομικά δεν φαίνεται να κοστίζει πολλά και με αρκετή δουλειά μπορεί να φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά αρχικά στους Νέους, όπου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν σε περίπτωση που αποκτηθεί.


Από εκεί και πέρα, τα θετικά στοιχεία που έχει δείξει έως τώρα ο 18χρονος αριστεροπόδαρος μέσος, γεννημένος το 1996, είναι η ταχύτητά του και η καλή τεχνική κατάρτιση που διαθέτει. Έχει κάνει σε αρκετούς εντύπωση στο Ρέντη πως είναι αρκετά γρήγορος με την μπάλα στα πόδια και μάλιστα με καλό έλεγχο της μπάλας. Βέβαια έχει αρνητικό στοιχείο και αυτό είναι πως δεν έχει αρκετή δύναμη. Είναι αδύναμος ο μικρός και μπορεί να βγει εύκολα εκτός φάσης με κάποιο σπρώξιμο αντιπάλου.

Φυσικά αυτό είναι κάτι που... διορθώνεται μέσα από την προπόνηση και τη δουλειά που θα πρέπει να ακολουθήσει ο μικρός για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Το θετικό είναι πως δείχνει ότι ξέρει μπάλα και μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μία ομάδα της ηλικίας του, όπως είναι οι Νέοι του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ