2014-05-25 15:10:11
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ... ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΕΛ
Λέχθηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά σχετικά με το μέλλον του Τομάς ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ. Και όπως όλα δείχνουν, το επόμενο διάστημα θα αρχίσει να γράφεται και ο επίλογος στο σίριαλ, με τις ενδείξεις στο παρόν στάδιο να προδιαγράφουν happy end για τους πρωτευουσιάνους, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.com.cy".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, δεν τον υπολογίζει για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εξέλιξη που άνοιξε τον δρόμο στους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ ώστε να σπρώξουν ακόμη πιο αποφασιστικά το θέμα, αισιοδοξώντας ότι θα διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τον καλύτερό τους ποδοσφαιριστή στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν.

Οι επαφές με τους ερυθρόλευκους για την ώρα, κινούνται σε δύο άξονες: Α) Να ανανεωθεί ο δανεισμός του 24χρονου από τους πρωταθλητές Ελλάδας γι' άλλον ένα χρόνο. Β) Να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών σε συμβόλαιο που να προνοεί τη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ, υπό το καθεστώς όμως της συνιδιοκτησίας. Δηλαδή; Να ανήκει στους γαλαζοκίτρινους, αλλά σε περίπτωση πώλησής του, ο Ολυμπιακός να δικαιούται ένα ποσοστό.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη είναι αποφασισμένη να κάνει (στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων) ό,τι περνά από το χέρι της για να… δέσει τον Τομάς στον «Αρχάγγελο», κάτι που επιθυμεί και ο ποδοσφαιριστής.

«Μου αρέσει εδώ και θα ήθελα να μείνω στον ΑΠΟΕΛ», δήλωσε κατ' επανάληψη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ