2012-04-23 15:55:07
Φωτογραφία για Τι δουλειά έιχε ο Γιαννίκος στα γραφεία του Επενδυτή;
Η πρώτη εφημερίδα χωρίς εκδότη στην ταυτότητα, είναι ο νέος Επενδυτής- για φυσικό πρόσωπο μιλάω, γιατί εταιρεία που εκδίδει την εφημερίδα υπάρχει.

Θα πείτε, εκεί κολλήσατε; Όχι φυσικά, το σημαντικότερο είναι ότι η εφημερίδα επανακυκλοφόρησε και δεν χάθηκαν νέες θέσεις εργασίας, αλλά υπάρχουν κάποια ζητηματάκια που  δεν πρέπει να διαφεύγουν της προσοχής.

Ενδεχομένως να μην το έκανα θέμα, αν οι πληροφορίες δεν ανέφεραν ότι τα γραφεία του νέου Επενδυτή, θεάται πολύ συχνά- καθημερινά μπορώ να πω ο παλιός εκδότης Κώστας Γιαννίκος! Μάλιστα λέγεται ότι έχει πολλά πάρε- δώσε με τον (εκ των διευθυντών σύνταξης) Γιάννη Κιμπουρόπουλο. Και ότι μετέχει σε συσκέψεις κορυφής. Με ποιο ρόλο, θα σας γελάσω και δεν θα το ήθελα.

Σε ότι αφορά την εφημερίδα αυτή καθεαυτή, η εμπειρία μου δεν μου επιτρέπει πολλά σχόλια. Ως αναγνώστρια ωστόσο, ταπεινά, μπορώ να πω ότι δεν υπήρξαν και πολλά θέματα στα οποία στάθηκα.

Ας είναι καλοτάξιδη.

ΧΡΑΝ

πηγή:newpost.gr

σσ planet-greece:όλοι καταλαβαίνουμε από το παραπάνω άρθρο τι ακριβώς συμβαίνει.Δυστυχώς στην Ελλαδίτσα,μπορεί να χρωστάς στους εργαζόμενους, μπορεί να χρωστάς στο δημόσιο,μπορεί να έχεις φεσώσει ολόκληρη την αγορά αλλά μπορείς και να κυκλοφορείς ελεύθερος και να συνεχίζεις να το παίζεις αφεντικό.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ