2014-06-05 18:21:05
Φωτογραφία για Στέλιος Βενετίδης: Έχουμε πολλές πιθανότητες για πρόκριση
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Στέλιος Βενετίδης, μίλησε στον... NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Γιώργο Χελάκη, για:

-το τι έχει κρατήσει από τον τελικό του Euro 2004: «Πάρα πολλά μου έχουν μείνει. Όλες οι στιγμές. Τις κρατάω, όπως και τη συμμετοχή μου στον τελικό και την επιτυχία μας».

-το εάν ανησύχησε ότι μπορεί η Ελλάδα να χάσει στον τελικό: «Δεν το σκέφτηκα ποτέ ότι θα χάναμε. Ήξερα ότι η ομάδα μας ήταν έτσι δομημένη που θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα. Και σκεφτόμουν να είμαι έτοιμος όταν θα έπαιζα».

-την κατάκτηση του Euro 2004 και το αν η σημερινή εθνική έχει κρατήσει στοιχεία από τότε: «Ήταν το αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας από όλους. Από την ομοσπονδία, τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή από όλους. Η ομάδα έχει στηθεί πάνω στον τρόπο παιχνιδιού που παίζει εδώ και χρόνια. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τη δομή του παιχνιδιού. Κράτησε τα στοιχεία αυτά. Και πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Φερνάντο Σάντος γιατί πήρε την ομάδα αυτή και έβαλε και άλλα στοιχεία, κάτι που είναι μεγάλη επιτυχία».


-τα δύο φιλικά προετοιμασίας της σημερινής εθνικής ομάδας και εάν εκτιμά ότι υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση: «Στα φιλικά δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Ο προπονητής βλέπει συστήματα και άλλα πράγματα. Η ομάδα περιμένει από κάποιους παίκτες που είναι ερωτηματικά, όπως ο Μήτρογλου ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό άλλα θα το ξεπεράσει».

-το εάν θα είναι αποτυχία ο αποκλεισμός από την επόμενη φάση του Μουντιάλ:

«Για μένα δεν θα είναι αποτυχία. Η ομάδα αυτή μας έχει κάνει υπερήφανους και πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια. Αντίθετα, θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για πρόκριση. Το γκρουπ που είμαστε είναι ισορροπημένο και μας δίνει την δυνατότητα για να πετύχουμε. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά. Θεωρώ ότι το παιχνίδι της πρεμιέρας είναι κρίσιμο, τόσο για ψυχολογικούς, όσο και για βαθμολογικούς λόγους». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΟΚ ΜΕ ΤΣΑΜΠΕΡΛΕΪΝ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΟΚ ΜΕ ΤΣΑΜΠΕΡΛΕΪΝ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ