2014-06-12 19:13:48
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : 4 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ summer camps!
Παιδιά από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό δίνουν ραντεβού στο Ρέντη!

Τη Δευτέρα 16 Ιουνίου ξεκινούν τα Summer Camps όπου παιδιά από όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική θα συμμετάσχουν σε δραστηριότητες όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το κολύμπι και το Ταε Κβο Ντο.

Στα summer camps συμμετέχουν παιδιά από τις σχολές, την ακαδημία, αλλά και από άλλες ακαδημίες ή παιδιά που έρχονται σε πρώτη επαφή με κάποιο από τα πέντε αθλήματα.

Οι σύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας μας, μας επιτρέπουν να παρέχουμε στους μικρούς φίλους ένα ασφαλές περιβάλλον εκμάθησης του αθλήματος που αγαπούν.

Τα camps υλοποιούνται κατά κύριο λόγο από τους προπονητές της ακαδημίας και από τους προπονητές των σχολών μας.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθούν μαθήματα εκμάθησης Ισπανικών

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινά και θα έχουν ως σκοπό τη παρακίνηση των αθλητών στην εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας, τη γνωριμία και την εξοικείωση μέσα από το ποδόσφαιρο ή το άθλημα που αγαπούν στη θεωρία αλλά και στη πράξη!


Σεμινάριο κυκλοφοριακής αγωγής από τη Renault και τον Ι.Ο.ΑΣ.

Κατά τη διάρκεια των summer camps η Renault, επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα ασφαλούς κυκλοφορίας, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ διοργανώνει σεμινάρια κυκλοφοριακής αγωγής, προσφέροντας μια πολύτιμη, χρήσιμη αλλά και διασκεδαστική εμπειρία σε όλα τα παιδιά.

Η Renault, με βάση την κυριαρχία της στον τομέα της ασφάλειας, εφαρμόζει από το 2000 παγκοσμίως το πρόγραμμα Safety and Mobility for All που απευθύνεται σε παιδιά και νέους με στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Έτσι, αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της αφού το πρόγραμμα αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη καμπάνια εκπαίδευσης σε θέματα οδικής ασφάλειας που πραγματοποίησε ποτέ κατασκευαστής αυτοκινήτων.

Δώρα και για τους γονείς από τη Renault

Τέλος, στην κάθε τελετή λήξης των δύο περιόδων των summer camps (20 & 27 Ιουνίου), για τους γονείς των παιδιών που θα παραβρεθούν στο προπονητικό κέντρο, θα κληρωθούν τρία (3) “Test Drive Weekends” με τα νέα μοντέλα της εταιρείας, το Αυτοκίνητο της Χρονιάς νέο Renault Clio και το οικονομικότερο Crossover πόλης Renault Captur. Επίσης, οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να «γνωρίσουν» από κοντά τα δύο νέα μοντέλα της Renault, τα οποία θα φιλοξενηθούν στο προπονητικό κέντρο τις ίδιες ημερομηνίες και να κλείσουν ένα test drive.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ