2014-06-13 23:07:09
Φωτογραφία για Δήλωση Μ. Ουζουνίδη σχετικά με την αναπτυξιακή πολιτική της νέας κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου- Χαρδουβελη
«Θέλω να συγχαρώ την ελληνική δικαιοσύνη για τη χθεσινή της απόφαση σχετικά με τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών. Να συγχαρώ τα ΜΑΤ για το έργο που προσφέρουν απέναντι στις καθαρίστριες μετά τις εντολές βέβαια των προϊσταμένων τους. Θέλω να συγχαρώ «τον συγκεκριμένο αλήτη» που πίσω από το κράνος που του προσφέρει η Ελληνική Αστυνομία, χτυπάει πισώπλατα και άνανδρα την καθαρίστρια (βλ. ειδήσεις στο EXTRA 3 στις 22:00, 12/06/2014). Ο συγκεκριμένος αλήτης σίγουρα δεν ανήκει στην Ελληνική Αστυνομία και θα πρέπει με συνοπτικές διαδικασίες να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Θέλω να συγχαρώ αυτό το Υπουργείο Οικονομικών που υπηρέτησαν μεταξύ άλλων 1) ο μεγάλος τσάρος της Οικονομίας μας, Γιάννος Παπαντωνίου όπου σε λογαριασμούς της συζύγου του κ. Κουράκου βρέθηκαν καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες και βέβαια μετά από σκληρή εργασία (βλ. χ δημοσιεύματα της Real News)  2) άλλος μεγάλος τσάρος της Οικονομίας ο Γεώργιος Παπακωνσταντίνου, ανιψιός του μεγάλου Υπουργού Εξωτερικών Μιχάλη Παπακωνσταντίνου και ξάδερφος των δύο μεγαλοδικηγόρων κορών του Υπουργού Οικονομικών
. Αυτός ο Υπουργός που έπαιζε μπαλάκι το στικάκι με το πολυσυζητημένο περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ που με «ταχύτατους ρυθμούς» προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών για τη διαλεύκανση αυτής της λίστας μαζί με τον τότε μεγαλοϋπουργό και σημερινό Υπουργό Εξωτερικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR CHANNEL στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 19:45 12/06/2014, ο κ. Παπακωνσταντίνου αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 30.000 ευρώ για το μεγάλο αναπτυξιακό του έργο την περίοδο που υπήρξε Υπουργός Οικονομικών.

Αυτή είναι η νέα σημερινή κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Χαρδούβελη με τη μεγάλη οικονομική αναπτυξιακή πολιτική, με τα πλεονεκτήματα και τη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας».

Καλή σας μέρα,
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ