2014-06-17 13:12:19
Φωτογραφία για ΑΠΟ... ΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ!
Δεν θα υπάρξει συνάντηση εντός της εβδομάδας των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Πρίντεζη για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αυτό αναμένεται να συμβεί την επόμενη και, ως γνωστόν, υπάρχει κοινή διάθεση και καλό κλίμα ώστε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους.

Ξεκάθαρη προτεραιότητα του 29χρονου πάουερ-φόργουορντ (ο οποίος αυτή την περίοδο κάνει διακοπές σε νησιά των Κυκλάδων) είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους.

Ο ατζέντης του έχει προτάσεις στα χέρια του από το εξωτερικό (υπάρχει "ζεστό" ενδιαφέρον από Γαλατασαράι, Εφές και Φενέρμπαχτσε), αλλά όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, οι ερυθρόλευκοι έχουν... "δεμένο" τον παίκτη, αφού έχουν εκείνοι το δικαίωμα για οψιόν για την επόμενη σεζόν, την οποία και θα ενεργοποιήσουν, αλλά και ο ίδιος θέλει να μείνει στο Λιμάνι της καρδιάς του.

Πρόθεση των ανθρώπων του Θρύλου είναι να κρατήσουν τον Γιώργο Πρίντεζη στην ομάδα για αρκετά χρόνια ακόμη, επεκτείνοντας από φέτος την μεταξύ τους συνεργασία, καταθέτοντας του μία ικανοποιητική πρόταση, η οποία θα αναγνωρίζει την σημαντική συνεισφορά του στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ