2014-06-18 17:54:51
Φωτογραφία για Την παραίτηση Σαμαρά ζητούν οι ταξιτζήδες
Την παραίτηση της κυβέρνησης ζητά το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί (ΣΑΤΑ), το οποίο στη συνεδρίαση του διοικητικού του συμβουλίου την Τετάρτη προανήγγειλε κινητοποιήσεις, λόγω της δυσχερούς θέσης του κλάδου.

«Ζητάμε την παραίτηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του, γιατί όπως όλες οι κυβερνήσεις από το φθινόπωρο του 2009 και μετά εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό με τις υποσχέσεις τους και φάνηκαν ανάξιοι του ιστορικού ρόλου που είχαν» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο.

Όπως αναφέρει το συνδικάτο, οι λόγοι είναι «η ασφυκτική φορολόγηση (26% από το πρώτο ευρώ συν την προκαταβολή 55% για την επόμενη χρήση), η μάστιγα των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ και η έλλειψη ακόμη και πρωτοβάθμιας περίθαλψης για τους ασφαλισμένους και η ασυδοσία των τουριστικών παραγόντων που υπό την ανοχή της κυβέρνησης και του υπουργείου Τουρισμού υποκλέπτουν όλο το ποιοτικό έργο των ταξί είναι μερικά από τα ζητήματα που ξεχείλισαν το ποτήρι της υπομονής».

Και προσθέτει: «Μέχρι, εδώ, δεν πάει άλλο. Κουραστήκαμε να περιμένουμε την ανάπτυξη. Ακόμη και την περίοδο της τουρκοκρατίας οι κατακτητές έπαιρναν το μεγαλύτερο μερίδιο της παραγωγής των Ελλήνων, αλλά τους άφηναν όσα χρειαζόταν για να ζήσουν. Μας πίνουν το αίμα καθημερινά. Μας οδηγούν στην αυτοκτονία, στην εξαθλίωση, στην φτώχεια. Θέλουν τον Έλληνα αδύναμο και χωρίς ιδιοκτησία. Επαίτη ζωής και εργασίας». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΑΝΙΑΤΗΣ : ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΑΝΙΑΤΗΣ : ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ