2012-04-24 09:54:04
Φωτογραφία για Π.ΜΑΣΑΔΟ: Φυσικά και θέλω Ολυμπιακό
Δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ο Πάουλο Μασάδο, μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα. Ο Πορτογάλος άσος μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα, αλλά και στους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ζεσουάλδο Φερέιρα καιΕρνέστο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό: «Φυσικά και θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό. Ποιος δεν θα ήθελε; Για τον Ολυμπιακό μιλάμε. Μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα κι αγωνίζεται πάντα στο Champions League. Φέτος παρακολούθησα την πορεία του πιο στενά... λίγο έλειψε να φτάσει στους «16».

Για τον Κέβιν Μιραλάς: «Ο Κέβιν είναι ο... κολλητός μου. Ανταλλάσσουμε συνεχώς μηνύματα. Μου λέει συνέχεια να έρθω στον Ολυμπιακό να είμαστε συμπαίκτες, όμως έχω συμβόλαιο με την Τουλούζ ως το 2015 και δεν εξαρτάται από μένα. Θα πρέπει να τα βρουν πρώτα οι δύο ομάδες. Αν τα βρουν, εγώ θα συμφωνήσω την επόμενη στιγμή... Χαίρομαι, πάντως, που ο φίλος μου περνάει πολύ καλά στην Αθήνα, ξέρω ότι είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακός και πως βγήκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα».


Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Ξέρω πως στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Είναι καλός προπονητής, αλλά εμένα δεν μου φέρθηκε ωραία. Τον είχα στην Πόρτο. Μου έλεγε πως με υπολογίζει και πως θέλει να με κρατήσει, αλλά κάθε χρόνο με έστελνε δανεικό σε μικρότερες ομάδες μέχρι που ήρθε η μεταγραφή μου στην Σεντ Ετιέν. Ποτέ δεν μου εξήγησε γιατί δεν μου έδωσε ευκαιρίες».

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Ξέρω πως είναι προπονητής στον Ολυμπιακό και ότι έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια για μένα, όπως ξέρω και πως επιστρέφει στην Ισπανία. Ποιος ξέρει, ίσως τον ακολουθήσω εκεί».

Για το Euro 2012: «Θα ήταν ωραία για σας να επαναληφθεί το θαύμα του 2004, αλλά το θεωρώ δύσκολο. Πάντως το θετικό είναι ότι έχετε έναν Πορτογάλο στον πάγκο σας.... Αν κάνουμε καλό ξεκίνημα τότε ήμαστε ικανοί για σπουδαία πράγματα. Έχουμε καλή ομάδα. Εγώ θέλω να πάω στο EURO κι ελπίζω να είμαι στην αποστολή, μολονότι δεν έκανα καλή χρονιά. Είχα κάποιους τραυματισμούς και όλα θα εξαρτηθούν από τον προπονητή».

Sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ