2012-04-24 10:27:09
Φωτογραφία για «Πάμε για το γκολ»
Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να περιοριστεί η Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» και τόνισε ότι η Τσέλσι θα ψάξει το γκολ στην Βαρκελώνη. «Σίγουρα η Μπαρτσελόνα θα κάνει ευκαιρίες απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε ένα γκολ. Θα προσπαθήσουμε, όμως, να περιορίσουμε και τις ευκαιρίες των αντιπάλων μας. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις για μία λευκή ισοπαλία. Το να σκοράρουμε θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα, όμως όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ντι Ματέο.

Όσο για την αμυντική συμπεριφορά της Τσέλσι και την απόδοση του Γκάρι Κέιχιλ, σχολίασε: «Πάντα μιλάω για την συνολική μας απόδοση, που μας επιτρέπει να αμυνόμαστε ως ομάδα και κάθε παίκτης πρέπει να κάνει τη δουλειά του στο γήπεδο. Είμαι, όμως, που ευχαριστημένος με τον τρόπο που οι αμυντικοί μας παίζουν τελευταία. Έχουμε αμυνθεί πολύ καλά και έχουμε μείνει εντυπωσιασμένοι με τον Γκάρι (Κέιχιλ) από την στιγμή που ήρθε».


Για τις επιλογές του για την ενδεκάδα, ο Ιταλός τόνισε: «Θα εκτιμήσω την φυσική και ψυχική κατάσταση των παικτών στην τελευταία προπόνηση και θα κάνω τις επιλογές μου για την ενδεκάδα αύριο το πρωί».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τους παίκτες που είναι στο όριο των καρτών όπως οι Μεϊρέλες, Ιβάνοβιτς, Ραμίρες και Κόουλ, είπε: «Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε αυτά στο αυριανό παιχνίδι, οι παίκτες πρέπει να είναι απόλυτα αφοσιωμένοι σε αυτά που έχουν να κάνουν στο παιχνίδι. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, δεν μπορούμε να μιλάμε από τώρα για τις κάρτες», ολοκλήρωσε ο Ντι Ματέο.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ