2014-06-22 21:04:11
Φωτογραφία για ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ...ΛΕΝΕ ΣΤΗ FIFA
Η απόφαση της FIFA να περάσουν από ντόπινγκ κοντρόλ επτά παίκτες της Κόστα Ρίκα και όχι δύο, όπως προβλέπεται σε κάθε ματς, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από επίσημους και ανεπίσημους υποστηρικτές της ομάδας έκπληξης του Mundial.

Ο προπονητής της ομάδας Χόρχε Λουίς Πίντο σχολίασε σχετικά: «Γιατί η Κόστα Ρίκα πρέπει να κάνει αυτά τα τεστ;. Είναι επειδή η Κόστα Ρίκα τρέχει και τρέχει και τρέχει...», ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άντριαν Γκουτιέρες δήλωσε:

«Πιστεύουμε, δεχόμαστε και εμπιστευόμαστε στους ελέγχους που διενεργεί η FIFA, αλλά θέλουμε μια εξήγηση για το γεγονός πως κλήθηκαν τόσοι παίκτες. Μας εξέπληξε το γεγονός πως επτά παίκτες κλήθηκαν για αντιντόπινγκ κοντρόλ, καθώς αυτό γεννά υποψίες πως οι παίκτες της Κόστα Ρίκα εμπλέκονται σε ντόπινγκ».

Η FIFA πάντως, έσπευσε να «σβήσει τη φωτιά», με εκπρόσωπό της να δηλώνει πως: «Ήταν μια τυπική διαδικασία. Δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο». Μάλιστα, εξήγησαν πως οι πέντε επιπλέον παίκτες υποβλήθηκαν σε τεστ για το βιολογικό διαβατήριο που έχει θεσπιστεί. Πριν την έναρξη του Mundial ελέγχθηκε το 90% των ποδοσφαιριστών και απέμεινε ένα 10% που θα εξεταστεί παράλληλα με τους αγώνες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ