2014-06-26 08:29:04
Φωτογραφία για Τσερτσέσοφ: Δεν μας ικανοποιούν οι προτάσεις για τον Σίλντενφελντ
Δυσκολεύουν όλο και περισσότερο τα πράγματα για την παραμονή του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό με βάση και τις νέες δηλώσεις του προπονητή της Ντιναμό Μόσχας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε πως οι προτάσεις που έχουν φτάσει στον σύλλογο της Ρωσίας δεν ικανοποιούν την ομάδα.

Δεν αποκλείεται βέβαια να πρόκειται και για ένα παιχνίδι λόγω και της επικείμενης άφιξης του "Σίφο" στην Μόσχα ώστε να μπορέσει η Ντιναμό να κερδίσει ότι μπορεί περισσότερο.

Συγκεκριμένα ο Τσερτσέσοφ μίλησε στην ιστοσελίδα "http://football.sport-express.ru" για ένα σωρό θέματα που έχουν να κάνουν με την Ντιναμό και σε ερώτηση με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας υποστήριξε.

"Έχουμε τον Γκόρντον Σίλντενφελντ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα έχει άδεια για πέντε μέρες και ύστερα θα ενσωματωθεί σε εμάς. Έχει συμβόλαιο με την Ντιναμό. Έχουμε κάποιες προτάσεις αλλά δεν μας ικανοποιούν".


Αυτά ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού και όπως όλα δείχνουν η περίπτωση του "Σίφο" δυσκολεύει. Βέβαια όπως τόνισε ο Τσερτσέσοφ μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο διεθνής στόπερ θα είναι στην Μόσχα και ίσως αυτό να φέρει και απευθείας συζητήσεις με την διοίκηση του ρωσικού συλλόγου προκειμένου να μείνει ελεύθερος και εν συνεχεία να έρθει στο τριφύλλι.

Όλα αυτά βέβαια αν μέχρι τότε στον Παναθηναϊκό δεν έχουν κλείσει τις θέσεις των δυο στόπερ για τις οποίες ο Νταμπίζας έχει καθημερινές επαφές με τις λεπτομέρειες να λένε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει έναν εξ αυτών.
sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ