2014-06-27 09:44:20
Φωτογραφία για ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΤΙΛΕΪΝΙ... ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΡΑΜΟΣ
Διατεθειμένοι να περιμένουν για λίγες μέρες, αλλά όχι για… πάντα, τον Μάλκολμ Ντιλέινι είναι στον Ολυμπιακό, ενώ απομακρύνεται η λύση Μπράμου.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι εξακολουθεί να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για να ολοκληρώσει τη γραμμή των γκαρντ. Ουσιαστικά με τον παίκτη υπάρχει προσυμφωνία, ωστόσο ο MVP της γερμανικής λίγκας ζήτησε διορία γιατί κάτι ψάχνει από το ΝΒΑ, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Είναι δύσκολο να βρει όχι ομάδα, αλλά καλό συμβόλαιο και αρκετό χρόνο συμμετοχής εκεί, γι’ αυτό και οι ερυθρόλευκοι, που τον θέλουν πολύ και θεωρούν πως μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά στην περιφέρεια, θα τον περιμένουν για λίγες μέρες ακόμη.

Η υπόθεση αυτή θα επηρεάσει, όπως είναι φυσικό και τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα. Ο Κάρλον Μπράουν, που αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3» είναι στην αναμονή και η υπόθεσή του θα προχωρήσει εφόσον δεν προκύψει πρόβλημα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη (πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα το δεύτερο ραντεβού για την επέκταση του συμβολαίου του και αν δεν τα βρει δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πώλησης σε ομάδα του εξωτερικού, σύμφωνα με δημοσιεύματα).


Αντίθετα, δεν προχωρά η λύση του Μάικ Μπράμου, αφού σε μια πρώτη διερευνητική κρούση που έγινε στην πλευρά του παίκτη οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr". Το πιο πιθανό είναι να αποκτηθεί κάτι καλύτερο στη θέση του Μπρεντ Πέτγουεϊ, ενώ από εκεί κι έπειτα θα γίνουν 1-2 συμπληρωματικές κινήσεις ή «επενδύσεις» σε εξελίξιμους παίκτες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ