2014-06-29 16:51:08
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Μετά από τη απεργία πείνας των κρατουμένων,ήρθε και η αποπήρα απόδρασης τεσσάρων κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού...
Στη μέση έμεινε η προσπάθεια τεσσάρων κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού να αποδράσουν. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τους πήραν χαμπάρι και τους συνέλαβαν πριν πηδήξουν τον μαντρότοιχο των φυλακών.

Όλα έγιναν αργά το μεσημέρι της Κυριακής. Τέσσερις κρατούμενοι, τρεις τσιγγάνοι και ένας Ρουμάνος, που έχουν καταδικαστεί για ληστείες και κλοπές, προσπάθησαν να περάσουν στη λεγόμενη «νεκρή ζώνη» των φυλακών.

Σκοπός τους ήταν από εκεί, να φτάσουν στον κεντρικό μαντρότοιχο, να σκαρφαλώσουν και να αποδράσουν.

Φαίνεται όμως ότι το σχέδιό τους είχε κενά. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν άργησαν να αντιληφθούν τι συμβαίνει και άμεσα σήμανε συναγερμός. Οι τέσσερις επίδοξοι δραπέτες συνελήφθησαν πριν προλάβουν καν να φτάσουν στον τοίχο που τους χώριζε από την... ελευθερία.

Η απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού έρχεται την ώρα που σε όλες τις φυλακές της χώρας επικρατεί αναβρασμός, με 4.500 κρατούμενους να κάνουν απεργία πείνας αντιδρώντας στο νομοσχέδιο που προβλέπει την δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ