2014-06-29 16:53:24
Φωτογραφία για Ξενάγηση στο Κέντρο Πολιτισμού Σ. Νιάρχοςκαι πρόσκληση για την Όπερα της Βαλίτσας του Μότσαρτ
Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Ο Δήμος Πεντέλης και ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΟΠΑΘ) στο... πλαίσιο της συμμετοχής του στο πρόγραμμα «ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» το Σάββατο 21 Ιουνίου, έδωσε τη δυνατότητα στους δημότες που εξέφρασαν ενδιαφέρον να ξεναγηθούν στον υπό κατασκευή χώρο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ και να ενημερωθούν για το ΈΡΓΟ που το 2016 θα αποτελεί ένα βιώσιμο αστικό πολυλειτουργικό χώρο παιδείας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας υψηλών προδιαγραφών και θα φιλοξενεί τις εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας και της Λυρικής Σκηνής εντός ενός διαμορφωμένου χώρου πρασίνου «ΠΑΡΚΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» έκτασης 170.000 τ.μ.

Το «Κ.Π.Ι.Σ.Ν.» είναι σχεδιασμένο από το διάσημο αρχιτέκτονα Renzo Piano, χρηματοδοτείται πλήρως από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και μετά την ολοκλήρωσή του το 2016 θα παραδοθεί στο Ελληνικό Δημόσιο με την ελπίδα να αποτελέσει σύμβολο Πολιτισμού και Παιδείας της Ελλάδας του 21ου αιώνα.

Στην ξενάγηση εκ μέρους του Δήμου Πεντέλης συμμετείχαν η Θεματική Αντιδήμαρχος κα. Μπούσουλα Άντα και η Πρόεδρος της Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα. Ντούρη Χρυσούλα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, την Κυριακή 06-07-2014 και ώρα 21:00 μ.μ. στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη, η Λυρική σκηνή θα παρουσιάσει τον θρυλικό «Ντον Τζοβάννι» του Μότσαρτ με τη μορφή της «Όπερας της Βαλίτσας»." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ