2014-06-30 16:00:03
Φωτογραφία για WIND: Για να χάσετε λεφτά και ηρεμία
H wind έχει αντιληφθεί πόσο ισχυρή είναι μια εταιρεία κινητής και σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και εκμεταλλευόμενη την απουσία του ελληνικού κράτους μας εμπαίζει. Πλέον, η πιο αναξιόπιστη εταιρεία στην Ελλάδα η Wind κλείνει συμφωνίες και... "σπίτια".

1)Υποσχεθήκατε ότι με την ολοκλήρωση του νέου συμβολαίου θα μου δοθεί επιδότηση, την οποία μπορούσα να χρησιμοποιήσω στα καταστήματα Public και Wind.Έτσι άφησα την επιδότηση που είχα σε προηγούμενο συμβόλαιο με την εταιρεία Wind και συνέχισα στην απόκτηση του καινούργιου πακέτου.

2)Καταλήξαμε στο πρόγραμμα με εξωτερικό υπάλληλο της wind και μου φέρατε στο σπίτι συμβόλαιο να υπογράψω τα οποίο περιείχε και άλλες επιπρόσθετες υπηρεσίες πάντα προς όφελος της Wind. Υπηρεσίες που ποτέ δεν σας ζητήθηκαν. Σας επέστρεψα το συμβόλαιο και μου ζητήσατε συγνώμη.

3)Το καινούργιο συμβόλαιο δεν περιείχε λεπτομέρειες για την επιδότηση. Με καθησυχάσατε ζητώντας μου να κάνω υπομονή ώστε να διορθωθεί το λάθος.


4)Με ενημερώσατε όταν έχοντας το συμβόλαιο στα χέρια μου ανυπόγραφο ότι θα καθυστερούσατε την ολοκλήρωση συμβολαίου ενεργοποιώντας πρώτα το σταθερό και έπειτα το κινητό γιατί έπρεπε να κάνετε διακοπή ενός μήνα του κινητού που ήταν ήδη στην εταιρεία σας. Το αποδέχτηκα δείχνοντας κατανόηση και συνέχισα την συνεργασία μας.

5)Με ενημερώσατε ποιος θα είναι ο προσωπικός λογαριασμός μας με ολόκληρο το ΦΠΑ και τα τέλη και... κατόπιν υπογραφής ανακαλύπτω ότι ο λογαριασμός μας είναι μεγαλύτερος.

6)Όταν άνοιξα τον πρώτο λογαριασμό της wind διαπίστωσα έκπληκτος τα φουσκωμένα πάγια. Επίσης η χρέωση ενεργοποίησης γραμμής ήταν σχεδόν διπλάσια από αυτή που μου είχε πει ο υπάλληλος της Wind. Με καθησυχάσατε λέγοντας μου ότι δεν είχατε περάσει την προσφορά που δικαιούμαστε.

7)Mε υποχρεώσατε για δικά σας λάθη και μόνο να επικοινωνούμε μαζί σας και να ζητάμε τα αυτονόητα λες και είναι δική μας δουλειά να παρέχουμε υπηρεσίες στη Wind.Εφόσον σπαταλήσαμε τον χρόνο μας, την ψυχική μας ηρεμία και το χρόνο της σύνδεσή μας για να μιλήσουμε με το τμήμα των οικονομικών, με των πωλήσεων και με των προσφορών και κυρίως με τον αυτόματο τηλεφωνητή σας. Δείχνοντας περίσσεια υπομονή, μετά από 3 εβδομάδες συνεργαστήκαμε επιτέλους για την προσφορά που δεν είχατε περάσει, ενώ για το θέμα της επιδότησης με παραπέμψατε στην εξωτερική σας συνεργάτη με την οποία έκανα το συμβόλαιο.

8)Η εξωτερική σας συνεργάτης μου ζήτησε συγνώμη λέγοντάς μου ότι η Wind αρνείται να δώσει επιδότηση στο συγκεκριμένο πακέτο. Με δελεάσατε, με κοροϊδέψατε και δεν μου δώσατε ποτέ ΤΙΠΟΤΑ.

9)Στον επόμενο λογαριασμό ανακαλύψαμε τις χρεώσεις που μας έγιναν κατά την διάρκεια της συνομιλίας μας με την Wind για να διαλευκάνουμε το θέμα. Εκτιμήσατε πως πρέπει να χρεωθώ για τα 20λεπτα,30λεπτα που περιμέναμε ακούγοντας μόνο την φωνή του αυτόματου τηλεφωνητή σας, χωρίς καμία παροχή υπηρεσίας από εσάς. Μου καταναλώσατε τον χρόνο και με χρεώσατε για τις της κλήσεις προς εσάς για δικά σας πάντα λάθη. Ντροπή σας.

10)Επιτέλους με διαβεβαιώνουν ότι όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει, μας ζητάνε συγνώμη και ο υπάλληλος της Wind ρίχνει τις ευθύνες για όλα τα κακά που μας βρήκαν στον προηγούμενο κακό υπάλληλο που δεν μας χειρίστηκε σωστά. Μας ενημερώνει ότι θα γίνουν συστάσεις και θα διορθωθούν τα λάθη. Μας υπόσχεται μια καλύτερη συνεργασία, ότι θα μας ενημερώσει για την επιδότηση και η προσφορά θα μπει στον λογαριασμό. Μάλιστα ότι θα το αναλάβουν προσωπικά για να αποκατασταθεί η αδικία.

11) Στον επόμενο λογαριασμό δυστυχώς δεν είχατε περάσει πάλι την προσφορά και έτσι θα πρέπει πάλι να πληρώσω παραπάνω χρήματα και να τα στερήσω από άλλες υποχρεώσεις της οικογένειάς μου. Σε ομιλία μαζί σας μου είπατε μάλιστα ότι αν δεν μπορέσω να εξοφλήσω τον λογαριασμό που ενώ γνωρίζουν ότι είναι λάθος θα μου γίνει διακοπή. Δεν μπόρεσα να τον πληρώσω και όντως μου έγινε διακοπή και μου δημιουργήσατε και άλλα προβλήματα. Ντροπή σας.

12)Στους λογαριασμούς μου δεν είδαμε ποτέ ότι προβήκατε σε ολοκληρωτική μείωση της αισχροκέρδειας σας απέναντί μας. α)Μου αφαιρέσατε την χρέωση κλήσης προς τον τηλεφωνητή της εταιρεία σας αλλά όχι από όλους αφού υπήρξαν πολλές περιπτώσεις αναμονής 10,20,30 λεπτών στον αυτόματο τηλεφωνητή για να μου απαντήσει κάποιος υπάλληλος της Wind ότι απλά δεν μπορείτε να με εξυπηρετήσετε και μου δίνατε ένα άλλο εταιρικό τηλέφωνο. 

Επίσης δεν προσθέσατε τον χρόνο που αφιέρωσα για τον τηλεφωνητή σας πάλι στον χρόνο που δικαιούμαι κάθε μήνα ώστε να μην μου χρεωθούν οι υπόλοιπες προσωπικές κλήσεις μου που θεωρήθηκαν εκτός χρόνου. Ντροπή σας.

13)Πίσω από τα τηλέφωνα υπάρχουν πάντα οι εξωτερικοί συνεργάτες σας έτοιμοι να μας προσφέρουν απλόχερα και άλλα νεύρα με την αυθάδεια και την ειρωνεία τους. Αντίθετα με τους υπαλλήλους της Wind πού είναι πάντα ευγενικοί αλλά και αυτοί δυστυχώς ποτέ αρκετοί για να δώσουν ένα τέλος σε αυτή τη κοροϊδία.

 Σας ζήτησα να γίνει έλεγχος όπου και προβήκατε στις ηχογραφημένες μας συνομιλίες και κατόπιν μου ζητήσατε συγνώμη ξανά και ότι γρήγορα θα αποκατασταθεί η αδικία.

14)Επικοινωνήσατε μαζί μου και ζητήσατε να αποδεχτώ τη προσφορά σας για μηδενική χρέωση του επόμενου λογαριασμού μας ως ελάχιστη συγνώμη.

15)Τον Μάρτη κατά τη διάρκεια του συμβολαίου μου σας ζήτησα να μην συνεχίσω άλλο μαζί σας την συνεργασία και να προβείτε σε διακοπή με το πέρας του συμβόλαιο.

16)Έχοντας ξεκινήσει νέο συμβόλαιο με την Vodafone με ειδοποιήσατε ότι θα πρέπει να πληρώσω ένα πρόστιμο ανάλογο προς τους εναπομείναντες μήνες του συμβολαίου από την επιδότηση,που ουδέποτε πήρα. Επίσης να πληρώσω τα εναπομείναντα πάγια και να επιστραφεί το router.Ντροπή σας.

17) Στις χρεώσεις που μου καταλογίζατε τηλεφωνικά με ενημερώνατε πως υπήρχαν ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί του έτους 2014 και εναπομείναντα πάγια. Πάγια που ήταν εκτός συμβολαίου, εφόσον το συμβόλαιό μας έληγε τον 3/2014.Σε κατάστημα της Wind στη Πάτρα έγινε μάλιστα και επιβεβαίωση της λήξης συμβολαίου με τις ημερομηνίες που εμείς ισχυριζόμασταν.

18) Με καλούσατε σε ακατάλληλες ώρες σε κινητό και σταθερό τηλέφωνο και μου δημιουργήσατε τεράστια προβλήματα σε δουλειά και σπίτι. 

Με απειλούσατε συνεχόμενα με προσφυγή στα δικαστήρια για την πληρωμή χρηματικού ποσού (που από την δική μου πλευρά τις καταγγέλλω εκτός συμβολαίου με την WIND) ή να κάνω αγορά νέου συμβολαίου στη WIND στο ίδιο πακέτο με καλύτερες τιμές από τις προϋπάρχουσες.

19)Με κάλεσε δικηγόρος που εκπροσωπούσε την Wind και με ενημέρωσε πώς υπάρχει υπόλοιπο που ζητά ο πελάτης από εμάς που αναλογούσε σε 45,44 euro.Ζήτησα να μου σταλθεί ο λογαριασμός και εφόσον δεν έχει επιπλέων χρεώσεις να προβώ στη πληρωμή αυτού.

20)Δεν μου στάλθηκε ποτέ λογαριασμός με τις χρεώσεις, αντίθετα μου ήρθε επιστολή που με ενημέρωνε για χρηματικό ποσό οφειλής της τάξεως των 108,30 euro.Από τα οποία τα 45,44 euro είναι ανεξόφλητος λογαριασμός για 03/2014 Wind. Τα 40,01 είναι πρόστιμο για την διακοπή συμβολαίου με την Wind που αυτή μόνο ισχυρίζεται και τέλος ανεξόφλητο ποσό της τάξης των 22,85 euro από λογαριασμό για 05/2013 από προηγούμενο πακέτο Wind που ποτέ κανένα κατάστημα της Wind και κανένας λογαριασμός δεν αναφέρθηκε ποτέ σε αυτό 13 μήνες.

21)Επιλέγοντας Wind επέλεξα να χάσω την ψυχολογική μου ηρεμία και τα λεφτά μου. Η χειρότερη συνεργασία και ο χειρότερος ψυχολογικός πόλεμος που έγινε σε βάρος μου ποτέ από μια εταιρεία που θέλει να θεωρείται σοβαρή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αποκαλύφθηκε η McLaren 650S GT3
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αποκαλύφθηκε η McLaren 650S GT3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ