2014-07-02 15:31:02
Φωτογραφία για Η Fiat είναι ο κορυφαίος χορηγός της Ιταλικής Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιταλικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Italian Basketball Federation-FIP) , που πραγματοποιήθηκε κατά το "Media Day" στο Μιλάνο, η Fiat θα είναι ο Κορυφαίος Χορηγός της ομοσπονδίας κατά την περίοδο 2014-2016.

Καθ' όλη την περίοδο της χορηγίας, το λογότυπο της Fiat θα εμφανιστεί στα σορτσάκια των ανδρών, των γυναικών και της εθνικής ομάδας νέων, καθώς και στα πλαϊνά των γηπέδων, στους χώρους για τον Τύπο, αλλά και στις επικοινωνιακές καμπάνιες της Ομοσπονδίας. Η συμφωνία περιλαμβάνει και άλλες πρωτοβουλίες που θα εμπλέκουν άμεσα τους φιλάθλους του μπάσκετ, ξεκινώντας με ορισμένους διαγωνισμούς που προσφέρουν την ευκαιρία να βιώσει κανείς έναν αγώνα κοντά στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Η συνεργασία μεταξύ της Fiat και της FIP περιλαμβάνει επίσης εκτεταμένη χρήση των αντίστοιχων καναλιών κοινωνικής δικτύωσης ώστε γίνονται share οι φωτογραφίες και τα videos των Ιταλών παικτών στα αυτοκίνητα της Fiat. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη συμφωνία χορηγίας που καταδεικνύει την στενή σχέση της Fiat με το ιταλικό μπάσκετ, όπως αποδεικνύεται άλλωστε και η υποστήριξή του σε τρία σημαντικά γεγονότα της Lega Basket Serie A το 2012: Final Eight, All Star Game και Supercoppa Italiana.


Θα πρέπει να τονιστεί ότι, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η μάρκα θα παράσχει στην ιταλική ομάδα το Fiat Freemont για τους επίσημους και τους φιλικούς αγώνες, αλλά και για τις προπονήσεις. Σχεδιασμένο για να εντυπωσιάσει και να κάνει κάθε επιθυμία σας πραγματικότητα, το Fiat Freemont είναι ένας νέος τρόπος για να ζήσετε το αυτοκίνητο: είναι σχεδιασμένο για να αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση της καθημερινής ζωής, χάρη στο πολύπλευρο πνεύμα του. Την ίδια στιγμή, είναι ένα ευρύχωρο, άνετο και ευέλικτο όχημα για τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, αλλά και κατάλληλο για τον ελεύθερο χρόνο και τις απαιτήσεις όσων αρέσκονται σε μία περισσότερο δραστήρια και σπορ ζωή. Αυτά είναι τα κλειδιά για την εμπορική επιτυχία του Fiat Freemont στην Ιταλία, που ήταν το best-seller 7-θέσιο και ηγέτης στην κατηγορία του για 35 μήνες.

Αυτή η ηγεσία του μοντέλου της Fiat πηγάζει από τον προϊοντικό χαρακτήρα του Freemont που συνδυάζει τις δυνατότητες ενός SUV, όπως το πρωτοποριακό on-demand all-wheel drive, διατηρώντας τις off-road επιδόσεις, ενώ παράλληλα ενισχύει την αποτελεσματικότητα στην καθημερινή χρήση - με τα καλύτερα χαρακτηριστικά ενός MPV, όπως τις 7 θέσεις, τις 32 διαμορφώσεις καθισμάτων, τους 25 αποθηκευτικούς χώρους συνολικής χωρητικότητας 140 λίτρων και τον τεράστιο χώρο αποσκευών που φτάνει τα 1.500 λίτρα με όλα τα καθίσματα αναδιπλωμένα, εκτός από εκείνα της μπροστινής σειράς.

Η νέα συμφωνία χορηγίας επιβεβαιώνει τη στρατηγική της Fiat για τη σύνδεση του όνοματός της με πρώτης τάξεως αθλητικές οργανώσεις: από τις ιταλικές εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, σαν Κορυφαίος Χορηγός, ως τα διάφορα αθλήματα που εξασκούνται σε όλα τα επίπεδα σε γήπεδα, πισίνες και γυμναστήρια, σε όλη την χώρα. Η Fiat πάντα πίστευε στον ιταλικό αθλητισμό, καθώς και τις υγιείς και εκπαιδευτικές του αξίες. Αυτό εξηγεί την απόφαση της μάρκας να γίνει Επίσημος Χορηγός της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής (CONI), η οποία υποστηρίζει πολλές τοπικές αθλητικές οργανώσεις και κάνει τον αθλητισμό προσβάσιμο σε όλους, με τον ίδιο τρόπο που η Fiat προσφέρει αυτοκίνητα προσβάσιμα σε όλους.

Δημοσίευση by Autocarnet.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ