2014-07-04 09:13:39
Φωτογραφία για Η Γιαταγάνα και το άρθρο του Στρατηγού Φράγκου για τη Θράκη
Λανθασμένη  αναφορά στο όνομα της Ανεξάρτητης Βουλευτή της Α' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Χρυσούλας Γιαταγάνα  γίνεται στο άρθρο του Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου που δημοσιεύθηκε  και αναδημοσιεύθηκε από αρκετές ιστοσελίδες και ιστολόγια ανάμεσα σε αυτά και στο kranosgr.

Να σημειώσουμε πως η ορθή αναγραφή του ονόματος της κας Δραγώνα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ ενώ σε αρκετές ιστοσελίδες και ιστολόγια γινόταν αναφορά στο όνομα της κας Γιαταγάνα κάτι που ίσως να συνέβη κατά την πληκτρολόγηση του κειμένου το οποίο δημοσίευσαν αυτούσιο όπως ισχυρίζονται διαδυκτικά μέσα χωρίς να υπάρχει πρόθεση για παραποίηση από κανέναν και η αναγραφή να οφείλεται καθαρά και μόνο σε λάθος.

Μετά την ενημέρωση για την λανθασμένη αναδημοσίευση  που έγινε και στο ιστολόγιό μας από τη Βουλευτή προχωρήσαμε στην απαραίτητη διόρθωση (Διαβάστε εδώ) ζητώντας συγγνώμη από την ίδια για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε άθελά μας.

Ήδη διόρθωση με σημείωση για την ορθή διατύπωση άρχισε να γίνεται και από άλλα ιστολόγια και ιστοσελίδες που δημοσίευσαν το άρθρο (Διαβάστε εδώ) όπως και το blog της Θεσσαλονίκης thessbomb.blogspot.gr (Δείτε εδώ την διόρθωση του thessbomb) από το οποίο αναδημοσιεύσαμε το άρθρο.
kranosgr
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ