2014-07-06 18:31:18
Φωτογραφία για Η συγκέντρωση στην πύλη του ΑΗΣ Καρδιάς – Κάτοικοι του Μαυροδενδρίου και της Ποντοκώμης συμπαρίστανται στον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μπροστά στην πύλη του ΑΗΣ Καρδιάς στην Κοζάνη, πραγματοποιούν – μέχρι κι αυτή την ώρα – κάτοικοι των χωριών Μαυροδενδρίου και Ποντοκώμης , ως ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ, ενάντια στο νομοσχέδιο για τη “Μικρή ΔΕΗ”.

 Λίγο μετά τις 11:30 π.μ., αντιπροσωπεία των κατοίκων είχε συνάντηση – στο διοικητήριο του σταθμού – με τον διευθυντή του ΑΗΣ, όπου τέθηκαν διάφοροι προβληματισμοί και αιτήματα των κατοίκων. 

Η αντιπροσωπεία ζήτησε να βγει “εκτός” και η 4η μονάδα του ΑΗΣ, η μοναδική που είναι αυτή τη στιγμή σε λειτουργία, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό, αφού κι αυτή ήδη δουλεύει με τη μισή ισχύ. 

 Μεταξύ άλλων, υπάρχει η πληροφορία ότι, μετά την επίδοση των φύλλων πορείας, θα μπουν και πάλι σε λειτουργία οι τρεις μονάδες, που είναι εκτός, γύρω στις 20:00 σήμερα το βράδυ. Δείτε ΠΡΩΤΟΙ στο kozan.gr, το βίντεο, με τα όσα συνέβησαν σήμερα στον ΑΗΣ και σχετικές φωτογραφίες
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ